Καταιγιστικός ο ΠΑΟΚ: 3-0 στο πρώτο 20άλεπτο! (vids)

Καταιγιστικός ο ΠΑΟΚ: 3-0 στο πρώτο 20άλεπτο! (vids)

Ο Ακπομ στο 5’ άνοιξε το σκορ στο φιλικό με την Φορτουνα Σιταρντ και στο 18’ έκανε το 3-0, ενώ ενδιάμεσα στο 10’ ο Πέλκας είχε σκοράρει για το 2-0.

Με δύο γκολ του Ακπομ και ένα του Πέλκα ο ΠΑΟΚ προηγείται με 3-0 της Φορτουνα Σιταρντ σε φιλικό παιχνίδι που διεξάγεται στην Ολλανδία.

Στο 5’ ο Πασχαλάκης έκανε την μακρινή πάσα στον Πέλκα, αυτός έκανε το γύρισμα και ο Ακπομ από κοντά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ολλανδικής ομάδας για το 1-0.

Πέντε λεπτά αργότερα ο Δικέφαλος του Βορρά πέτυχε και δεύτερο γκολ, αυτή τη φορά με τον Πέλκα. Ο διεθνής μεσοεπιθετικός από δημιουργός έγινε εκτελεστής και διπλασίασε τα τέρματα των πρωταθλητών Ελλάδας. Ο Ομάρ Ελ Καντουρί έκανε την κάθετη πάσα στον Πέλκα, αυτός βγήκε τετ α τετ με τον πορτιέρο της Φορτούνα και με ωραίο τρόπο έκανε το 2-0.

Λίγο πριν τη συμπλήρωση του πρώτου 20αλέπτου ο ΠΑΟΚ έκανε το 3-0 και πάλι με τον Τσούμπα Ακπομ. Συγκεκριμένα, στο 18’ ο Ζαμπά έκανε ωραία ατομική ενέργεια, έβγαλε τη σέντρα από δεξιά και ο Βρετανός επιθετικός σαν σε… προπόνηση πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του γκολ και τρίτο του Δικεφάλου στο αποψινό ματς με την ολλανδική ομάδα.

Δείτε το 1-0:

Το 2-0:

Και το 3-0:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ