Στο μηδέν έμειναν Παναιτωλικός και Λάρισα

Στο μηδέν έμειναν Παναιτωλικός και Λάρισα

Σε φιλικό που πραγματοποιήθηκε στο Καρπενήσι μεταξύ του Παναιτωλικού και της ΑΕΛ, οι δύο ομάδες έμειναν στην «λευκή» ισοπαλία.

Παναιτωλικός και ΑΕΛ αναδείχτηκαν ισόπαλοι χωρίς τέρματα σε φιλικό παιχνίδι, στα πλαίσια της προετοιμασίας τους στο Καρπενήσι.

Οι δύο ομάδες δεν έχουν ευρωπαϊκές υποχρεώσεις, οπότε βρήκαν την ευκαιρία να «μετρήσουν» τις δυνάμεις τους, ενόψει των επίσημων υποχρεώσεών τους. Οι δύο προπονητές Λουίς Κάστρο του Παναιτωλικού και Γκόρντον Πέτριτς της ΑΕΛ, δοκίμασαν πρόσωπα και σχήματα, χρησιμοποιώντας όλους τους διαθέσιμους παίκτες.

Ο Παναιτωλικός επιστρέφει από την πρωτεύουσα της Ευρυτανίας στις 2 Αυγούστου, όταν και θα αναμετρηθεί με την Μπενφίκα στο Αγρίνιο. Οι Αγρινιώτες ήταν καλύτεροι στο μεγαλύτερο διάστημα του παιχνιδιού, είχαν περισσότερες καλές στιγμές, αλλά δεν κατάφεραν να βρουν το δρόμο προς τα δίχτυα. Αντίθετα οι «βυσσινί» παρουσιάστηκαν ακίνδυνοι και δεν απείλησαν ιδιαίτερα την εστία του Παναιτωλικού.

Ο Παναιτωλικός και η Λάρισα στο ξεκίνημά τους στη Super league 1, έχουν δύσκολο έργο, καθώς αντιμετωπίζουν την πρώτη αγωνιστική εκτός έδρας, τον ΠΑΟΚ και τον Ατρόμητο αντίστοιχα.

Για τον Παναιτωλικό στο α’ ημίχρονο αγωνίστηκαν: Γιαννακόπουλος, Μπελεβώνης (35’ Τσιγγάρας), Μαλής, Γιοβάνοβιτς (25’ Μπακαδήμας), Λιάβας, Λουσέρο, Ντάλσιο, Φυτόπουλος (35’ Μιμίτο), Ντίας, Ντουάρτε, Μπαΐροβιτς.

Στο β’ ημίχρονο: Κνετ, Τσιγγάρας, Λιάβας (74’ Μπελεβώνης), Μαλής (74’ Ντίας), Μπακαδήμας, Ταχάρ, Μιμίτο, Ντάλσιο (62’ Φυτόπουλος), Καββαδίας, Ρομάν, Μοράρ (72’ Ντουάρτε).

Αντίστοιχα για την ΑΕΛ αγωνίστηκαν στο πρώτο μέρος: Κρίστινσον, Μπράλιτς, Μόρας, Μιχαήλ, Καρανίκας, Ζίβκοβιτς, Σεσέροβιτς, Φατιόν, Μιλοσάβλιεβιτς, Νούνιτς, Σικάφκα.

Στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξε με τους: Ρίστιτς, Ζίζιτς, Μπράλιτς, Μιχαήλ, Ζίβκοβιτς, Μπέρτος, Φατιόν, Σεσέροβιτς, Γιάκος, Φιλίποβιτς, Ντάουντα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ