Αγωνία στον ΠΑΟΚ: Τραυματίστηκε ο Ζαμπά!

Αγωνία στον ΠΑΟΚ: Τραυματίστηκε ο Ζαμπά!

Ο Βραζιλιάνος λίγο πριν το τέλος του φιλικού με την Φορτούνα Σιτάρντ δέχθηκε ένα χτύπημα και αποχώρησε από τον αγωνιστικό χώρο κουτσαίνοντας.

Με την τύχη του τα έχει ο Αμπέλ Φερέιρα, ο οποίος στο μεσημεριανό φιλικό με την Αλ Τααβόν είδε τον Γιόσιπ Μίσιτς να τραυματίζεται και στο βραδινό ματς με την Φορτούνα Σιτάρντ τον Λέο Ζαμπά να αποχωρεί κουτσαίνοντας από τον αγωνιστικό χώρο!

Ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός λίγο πριν την ολοκλήρωση του αγώνα δέχθηκε ένα δυνατό χτύπημα και έγινε αναγκαστική αλλαγή, με τον Πορτογάλο τεχνικό να τον αντικαθιστά με τον Θεοχάρη Τσιγγάρα. Ο Λατινοαμερικάνος άσος δεν μπορούσε να συνεχίσει τον αγώνα, με τον Ιβηρα τεχνικό να τον αποσύρει αμέσως από τον αγωνιστικό χώρο.

Ο Ζαμπά τις επόμενες ώρες θα εξεταστεί από το ιατρικό τιμ του ΠΑΟΚ, προκειμένου να φανεί το μέγεθος του τραυματισμού του, αλλά και πόσες μέρες θα χρειαστεί να παραμείνει στα «ασπρόμαυρα» πιτς. Οπως είναι λογικό, ο τραυματισμός του νεαρού άσου προκαλεί προβληματισμό στον Φερέιρα, καθώς ο Λατινοαμερικάνος είναι ένας από τους παίκτες τους οποίους έχει στο μυαλό του για βασικούς για τα παιχνίδια με τον Αγιαξ.

Υπενθυμίζουμε ότι στο μεσημεριανό φιλικό με την Αλ Τααβόν τραυματίστηκε και ο Γιόσιπ Μίσιτς, με τις πρώτες εκτιμήσεις να κάνουν λόγο για διάστρεμμα στην έσω πλευρά του δεξιού του ποδιού. Η κατάστασή του, πάντως, δεν εμπνέει ανησυχία.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ