ΠΑΟΚ: Επιστρέφει στη Θεσσαλονίκη, αλλά «μισός»

ΠΑΟΚ: Επιστρέφει στη Θεσσαλονίκη, αλλά «μισός»

Το πρωί της Κυριακής (28/7) η αποστολή του ΠΑΟΚ θα αναχωρήσει από την Ολλανδία με προορισμό τη Θεσσαλονίκη αλλά με απουσίες.

Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε το δεύτερο στάδιο της προετοιμασία του στο Χόρστ και μετά από 11ημέρες εκ’ νέου στην Ολλανδία επιστρέφει σήμερα (28/7) το πρωί στη βάση του. Η αποστολή του Δικεφάλου θα ταξιδέψει το πρωί της Κυριακή, όμως δεν θα επιστρέψουν όλοι οι ποδοσφαιριστές στην Ελλάδα θα υπάρξουν απουσίες.

Πιο συγκεκριμένα, οι Εσίτι και Ομάρ Ελ Καντουρί, θα μεταβούν στο Βέλγιο ώστε να βρουν τις οικογένειές τους, ενώ ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ θα παραμείνει στην Ολλανδία για να δει τους συγγενείς του. Οι Βαρέλα και Κρέσπο, θα «πετάξουν» από την χώρα της τουλίπας, με προορισμό την Πορτογαλία και Ισπανία αντίστοιχα.

Όλοι οι ποδοσφαιριστές θα εκμεταλλευτούν το τριήμερο ρεπό που τους έδωσε ο Αμπέλ Φερέιρα για να ξεκουραστούν και να κάνουν τις τελευταίες βουτιές τους. Η επόμενη προπόνηση της ομάδας, είναι προγραμματισμένη για την Τετάρτη (31/7), όπου ο Άμπελ Φερέιρα θα έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του ανεβάζοντας τους ρυθμούς ενόψει του πρώτου αγώνα με τον Άγιαξ στην Τούμπα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ