Δεληγιαννίδης: «Η έλευση του Μπούση άλλαξε τα πάντα» (vid)

Δεληγιαννίδης: «Η έλευση του Μπούση άλλαξε τα πάντα» (vid)

Ο Παναγιώτης Δεληγιαννίδης μίλησε για την επιστροφή του στον ΟΦΗ, αλλά και για την έλευση του Μιχάλη Μπούση στην ομάδα που άλλαξε τα πάντα.

Ο Παναγιώτης Δεληγιαννίδης ανήκει πλέον και επίσημα στον ΟΦΗ, με τους κρητικούς να τα βρίσκουν σε όλα και τον ΠΑΟΚ, για να συνεχίσει να αγωνίζεται στο «Γεντί Κουλέ» και την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Ο Έλληνας παίκτης σε συνέντευξη που παραχώρησε μίλησε για τους κρητικούς και για την απόφαση του να επιστρέψει στην ομάδα. Παράλληλα αναφέρθηκε και στον μεγαλομέτοχο του συλλόγου, κ. Μπούση, που με την έλευση του άλλαξε πολλά.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Παναγιώτης Δεληγιαννίδης:

«Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι και πάλι στην οικογένεια του ΟΦΗ, σημαντικό ρόλο έπαιξε ότι βρισκόμουν και πέρυσι στην ομάδα και είδα πως τα πράγματα έχουν αλλάξει προς το καλύτερο. Ο Γιάννης και ο Γιώργος Σαμαράς έδειξαν πως με θέλουν στην ομάδα.

Η αλήθεια είναι πως η περσινή σεζόν δεν ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο, υπήρχαν προβλήματα στην ομάδα. Η έλευση όμως του νέου μεγαλομετόχου, του κ. Μπούση, άλλαξε τα πάντα προς το καλύτερο και ύστερα η ομάδα άρχισε να βρίσκει τα πατήματά της. Πιστεύω πως φέτος θα δείξουμε καλύτερα πράγματα στο γήπεδο και θα παίζουμε ποδόσφαιρο κυριαρχίας που μας ζητάει ο προπονητής.

Σίγουρα ο συναγωνισμός κάνει καλό σε κάθε ποδοσφαιριστή. Η ομάδα έχει αλλάξει επίπεδο, έρχονται καλύτεροι ποδοσφαιριστές κι εγώ θα δείξω καλύτερα πράγματα σε σύγκριση με την περσινή σεζόν».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ