ΠΑΟΚ: Οι εκκρεμότητες με τους δανεικούς

ΠΑΟΚ: Οι εκκρεμότητες με τους δανεικούς

Στον ΠΑΟΚ έχουν αφήσει μια ανοιχτεί εκκρεμότητα η οποία έχει να κάνει με τους δανεικούς ποδοσφαιριστές, με την πιο δύσκολη να είναι αυτή του Αμρ Ουάρντα.

Στον ΠΑΟΚ εκτός από το κεφάλαιο που λέγεται «μεταγραφική ενίσχυση», πολύ σύντομα θα εντάξουν κι ένα ακόμα που έχει να κάνει με τους ποδοσφαιριστές που δεν συμπεριλαμβάνονται στα πλάνα του Αμπέλ Φερέιρα.

Ο Δικέφαλος, έχει ένα μεγάλο ρόστερ και παρότι έχει γίνει μια μικρή αποσυμφόρηση, θα χρειαστεί κι άλλη για να μπορέσει να δουλέψει καλύτερα ο προπονητής. Με την επιστροφή της ομάδας στη Θεσσαλονίκη, ο Μάριο Μπράνκο θα ανοίξει αυτό το θέμα καθώς εκεί βρίσκονται αρκετές περιπτώσεις παικτών που είναι δύσκολες, όπως αυτές του Αμρ Ουάρντα και Τιμπό Μουλέν.

Η πιο δύσκολη περίπτωση είναι αυτή του Αιγύπτιου μεσοεπιθετικού, όχι γιατί είναι κακός ποδοσφαιριστής, αλλά λόγω χαρακτήρα. Άλλωστε πρόσφατα είχε «εκδιωχθεί» από την Εθνική Αιγύπτου για ένα περιστατικό που ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων στην χώρα του.

Ο Ουάρντα έχει την επιλογή της Pyramids FC στην πατρίδα του, ενώ ο ίδιος ψάχνεται για να φύγει στην Αμερική . Παράλληλα θα γίνει αναζήτηση για την κατάλληλη πρόταση για τον Τιμπό Μουλέν και για τους δανεισμούς των Μελιόπουλου, Μπουργάνη, Μαρκόφσκι και Συμέων Παπαδόπουλο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ