ΠΑΟΚ: Στη Θεσσαλονίκη ο μάνατζερ του Ενρίκε

ΠΑΟΚ: Στη Θεσσαλονίκη ο μάνατζερ του Ενρίκε

Ο Σίζαρ Σαντάνα έφτασε στη συμπρωτεύουσα και τις επόμενες ώρες θα έχει συνάντηση με τον τεχνικό διευθυντή των πρωταθλητών Ελλάδας, Μάριο Μπράνκο για το μέλλον του Βραζιλιάνου μεσοεπιθετικού.

Ο Πέδρο Ενρίκε έκανε μεγάλη προσπάθεια στην προετοιμασία του ΠΑΟΚ, αλλά δεν κατάφερε να πείσει τον Αμπέλ Φερέιρα ότι αξίζει μια θέση στο «ασπρόμαυρο» ρόστερ.

Ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός δεν βρίσκεται στα αρχικά πλάκα του Πορτογάλου τεχνικού και πλέον το πιο πιθανό είναι να παραχωρηθεί σε άλλη ομάδα. Σε αυτό το πλαίσιο έφτασε στη Θεσσαλονίκη ο ατζέντης του παίκτη, Σίζαρ Σαντάνα, ο οποίος τις επόμενες ώρες θα έχει συνάντηση με τον τεχνικό διευθυντή των πρωταθλητών Ελλάδας, Μάριο Μπράνκο.

Οι δύο άνδρες θα συζητήσουν για το μέλλον του Πέδρο Ενρίκε, για τον οποίο έχουν δείξει ενδιαφέρον δύο σύλλογοι από το εξωτερικό. Συγκεκριμένα, για τον Λατινοαμερικάνο άσο ενδιαφέρονται μία ομάδα από την Τουρκία και μία από την Βραζιλία.

Οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ δεν είναι αρνητικοί στο ενδεχόμενο να παραχωρήσουν τον Πέδρο Ενρίκε, αρκεί να ικανοποιηθούν οικονομικά, ενώ αξίζει να σημειώσουμε ότι ο Βραζιλιάνος μέσος έχει συμβόλαιο με τον Δικέφαλο του Βορρά μέχρι το 2020.

Ως εκ τούτο οι πρωταθλητές Ελλάδας θα πρέπει να αποφασίσουν τι μέλλει γενέσθαι με τον 29χρονο, ο οποίος πιάνει θέση ξένου και τη δεδομένη στιγμή έχουν όλες καλυφθεί. Είτε θα ανανεώσει και θα δοθεί ως δανεικός, είτε θα πουληθεί σε άλλη ομάδα…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ