ΠΑΟΚ: «Χτυπάει» Αλμπορνός

ΠΑΟΚ: «Χτυπάει» Αλμπορνός

Ο ΠΑΟΚ θέλει αριστερό μπακ και το θέλει άμεσα, με τους υπεύθυνους των μεταγραφών να στοχεύουν στην περίπτωση του Μίκο Αλμπορνός.

Η απόκτηση αριστερού μπακ αποτελεί επιτακτική ανάγκη για τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ, ενόψει των αναμετρήσεων με τον Άγιαξ. Το ιδανικό για τους Θεσσαλονικείς θα ήταν να έρθει χθες και αύριο ή μεθαύριο. Όμως η καθυστέρηση που υπήρξε στην μεταγραφή αμυντικού χαφ πήγε όλες τις υπόλοιπες υποθέσεις πίσω. Από την στιγμή που ήρθε ο Άντερσον Εσίτι, πλέον μπορούν να κινηθούν πιο άνετα για την εύρεση αριστερού μπακ.

Όπως διαβάσατε στο «10» στα ρεπορτάζ των προηγούμενων ημερών βασικός υποψήφιος ήταν ο Γκιγέρμε Αράνα.

Ο Δικέφαλος, μέσω του Μάριο Μπράνκο, έκανε τις απαραίτητες επαφές με τους ανθρώπους της Σεβίλλης. Οι απαιτήσεις των Ισπανών όμως ήταν και παραμένουν πολύ υψηλές. Έτσι αποφασίσθηκε, για να μην σπαταληθεί κι άλλος χρόνος να κοιτάξουν σε εναλλακτικές. Μια από αυτές είναι ο Μίκο Αλμπορνός. Ο Αμπέλ Φερέιρα, ρωτήθηκε αν ο Χιλιανός αμυντικός καλύπτει όλα εκείνα τα στοιχεία που ψάχνει από ένα αριστερό οπισθοφύλακα. Ο Πορτογάλος τεχνικός απάντησε θετικά και αμέσως ξεκίνησαν οι επαφές με την ομάδα του, αλλά και με την πλευρά του ποδοσφαιριστή.

Ο 28χρονος αμυντικός αγωνίζεται στο Ανόβερο, και έχει συμβόλαιο μέχρι το επόμενο καλοκαίρι. Η γερμανική ομάδα θέλει να τον παραχωρήσει για να «ξεφορτωθεί» το μεγάλο συμβόλαιο που έχει με τον Αλμπορνός. Ο Χιλιανός ποδοσφαιριστής και κάτοχος σουηδικού διαβατηρίου ως ποδοσφαιριστής του Ανόβερο έχει 116 ματς, 1 γκολ και 12 ασίστ από το 2014 που βρίσκεται στη γερμανική ομάδα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ