Στα υπόψιν του Παναθηναϊκού ο Κυριακίδης

Στα υπόψιν του Παναθηναϊκού ο Κυριακίδης

Ο Δημήτρης Κυριακίδης αναζητεί ομάδα να συνεχίσει την καριέρα του και το όνομά του θα απασχολήσει τον Παναθηναϊκό, αν παραστεί ανάγκη για απόκτηση τερματοφύλακα.

Με την επιστροφή του από την Ολλανδία ο Παναθηναϊκός αναμένεται να… φουλάρει για τις υπόλοιπες μεταγραφικές κινήσεις και να προχωρήσει τον σχεδιασμό ώστε το συντομότερο δυνατό να έχει ο Γιώργος Δώνης το ρόστερ που επιθυμεί.

Οι πράσινοι είναι σε συζητήσεις για την απόκτηση ενός κεντρικού αμυντικού, ενός αμυντικού μέσου και ενός σέντερ φορ, που ήταν στον αρχικό σχεδιασμό. Ωστόσο δεν αποκλείεται να υπάρξουν περαιτέρω κινήσεις για να έχουν ένα γεμάτο ρόστερ. Σ’ αυτό το πλαίσιο είναι πιθανό να αποκτηθεί ένας τερματοφύλακας. Σύμφωνα με πληροφορίες του «10» μάλιστα, στις λύσεις που ο Παναθηναϊκός αναζητεί, αν προκύψει ανάγκη, είναι αυτή του Δημήτρη Κυριακίδη.

Ο 32χρονος τερματοφύλακας έχει πάρει άδεια από τον Παναιτωλικό προκειμένου να βρει ομάδα, μιας και δεν υπολογίζεται. Πρόκειται για έναν πολύ έμπειρο και ικανό πορτιέρο, από τους καλύτερους Έλληνες τερματοφύλακες τα τελευταία χρόνια. Εχει ξεκινήσει την καριέρα του από τον ΠΑΟΚ, ενώ έχει αγωνιστεί σε Αγροτικό Αστέρα, Πανσερραϊκό, Λεβαδειακό, Ξάνθη και την τελευταία τετραετία στην ομάδα του Αγρινίου.

Συμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, το όνομά του έχει πέσει στο τραπέζι των ανθρώπων του Παναθηναϊκού, οι οποίοι είναι ανοιχτοί στο ενδεχόμενο να κάνουν κίνηση, αν προκύψει ανάγκη. Πως θα προκύψει ανάγκη; Είτε σε περίπτωση που πουληθεί ο Διούδης (υπάρχει ενδιαφέρον από το εξωτερικό), είτε σε περίπτωση που δοθεί δανεικός ο Κότσαρης σε ομάδα που θα του δώσει φανέλα βασικού.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ