ΕΡΤ: Προτείνει 45% μείωση στον Αρη και σε άλλους 5

ΕΡΤ: Προτείνει 45% μείωση στον Αρη και σε άλλους 5

Η ΕΡΤ έστειλε επιστολή στις 6 ομάδες της Σούπερ Λίγκας 1, με την οποία προτείνει μείωση 45% στα χρήματα για τα τηλεοπτικά δικαιώματα.

Ο Παναθηναϊκός μετακόμισε από την ΕΡΤ στη NOVA, με το συνδρομητικό κανάλι το βράδυ της Τετάρτης να ανακοινώνει και επίσημα τη συμφωνία με το Τριφύλλι.

Οι Πράσινοι αποχαιρέτησαν την κρατική τηλεόραση και πήγαν στο συνδρομητικό, ενώ μεγάλο ενδιαφέρον έχει τι θα συμβεί με τις υπόλοιπες ομάδες που είχαν πέρσι συμβόλαιο με την ΕΡΤ. Και αυτό διότι η δημόσια τηλεόραση την Τετάρτη με επιστολή που έστειλε στις έξι ομάδες της Σούπερ Λίγκας 1 που είχε πέρσι συνεργασία, τους πρότεινε μείωση 45% στα χρήματα για τα τηλεοπτικά δικαιώματα!

Συγκεκριμένα, η επιστολή στάλθηκε στα γραφεία των Αρη, Ατρόμητου, Ξάνθης, Παναιτωλικού και Λαμίας, ενώ το ίδιο θα συμβεί και με τον ΟΦΗ, ο οποίος περίμενε έσοδα 2 εκατ. ευρώ από την παραχώρηση των τηλεοπτικών του δικαιωμάτων για τη νέα σεζόν.

Η απόφαση της ΕΡΤ να μειώσει κατά 45% τα χρήματα που δίνει στις έξι ΠΑΕ δεν άρεσε καθόλου στις ομάδες, οι οποίες είναι διατεθειμένες να τραβήξουν το σκοινί στα άκρα.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι η Κρατική Τηλεόραση πρότεινε επίσης μείωση 60% στις ομάδες της Super League 2. Ο λόγος για τους ΠΑΣ Γιάννινα, Λεβαδειακό, Απόλλων Σμύρνης, Πλατανιά, Απόλλων Λάρισας, Εργοτέλη, Παναχαϊκή, Χανιά, Απόλλων Πόντου, Δόξα Δράμας, Κέρκυρα και ΑΕ Καραϊσκάκης.

Εντονη αντίδραση αναμένεται και από τις ομάδες της Σούπερ Λίγκας 2, οι οποίες την Παρασκευή (2/8) θα έχουν διοικητικό συμβούλιο για να αποφασίσουν πώς θα κινηθούν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ