Και οι ομογενείς στηρίζουν το PAO Alive

Και οι ομογενείς στηρίζουν το PAO Alive

Στο πλευρό του Δημήτρη Γιαννακόπουλου και οι Έλληνες ομογενείς οπαδοί του Παναθηναϊκού που στηρίζουν το PAO ALIVΕ.

Η κινητοποίηση στον Παναθηναϊκό σχετικά με το κάλεσμα του Δημήτρη Γιαννακόπουλου για το PAO συνεχίζεται και με την συνδρομή των ομογενών.

Ο πρόεδρος του Panatha USA, Βλάσης Αναστασίου, μίλησε στην εφημερίδα «η Πράσινη» και δήλωσε πως ο κόσμος του συλλόγου στην Αμερική έχει διάθεση να προσφέρει, αρκεί να πεισθεί ότι πρόκειται για μία σοβαρή προσπάθεια .

Αναλυτικά:

«Σίγουρα ως Παναθηναϊκοί και ομογενείς υποστηρίζουμε αυτή την μεγάλη προσπάθεια που γίνεται γιατί ο σκοπός είναι η διατήρηση στην κορυφή όλων των τμημάτων του συλλόγου. Μέσα στην κρίση του συλλόγου μας φαίνεται ότι η προσπάθεια του Δημήτρη Γιαννακόπουλου είναι η μόνη λύση για ένα καλύτερο και υγιές «πράσινο» αύριο. Ο κόσμος έχει διάθεση να βοηθήσει αλλά χρειάζεται σοβαρή προσπάθεια να πεισθεί γιατί στο παρελθόν έχουμε βοηθήσει χωρίς θετικό αποτέλεσμα.

Όπως η ομογένεια ζητά ψήφο στις βουλευτικές εκλογές και ακούμε μόνο υποσχέσεις έτσι και τώρα ο οπαδός θέλει να είναι κοντά στην ομάδα και να βάλουμε και εμείς ένα λιθαράκι στην υπερπροσπάθεια που γίνεται» τόνισε μεταξύ άλλων ο Βλάσης Αναστασίου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ