Παρουσίασε τις εμφανίσεις της νέας σεζόν ο Πανιώνιος (vid)

Παρουσίασε τις εμφανίσεις της νέας σεζόν ο Πανιώνιος (vid)

Η ΠΑΕ Πανιώνιος παρουσίασε τις νέες εμφανίσεις της ομάδας για τη σεζόν 2019-2020. Εντυπωσιακές με «άρωμα» Σμύρνης...

Η ΠΑΕ Πανιώνιος γνωστοποίησε τις νέες φανέλες του συλλόγου στην επίσημη παρουσίαση για τη σεζόν 2019-2020. Οι «κυανέρυθροι» συνεργάζονται για ακόμα μία χρονιά με την εταιρία «Luanvi» και οι νέες εμφανίσεις έχουν άρωμα… Σμύρνης.

Η διοίκηση του «ιστορικού» ανέβασε ένα πανέμορφο βίντεο στο Facebook με παίκτες να φορούν τις νέες εμφανίσεις δείχνοντας το πάθος για τον σύλλογο, ενώ εικόνες από την Σμύρνη δίνουν μία συγκινητική νότα στο εν λόγω βίντεο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Πανιώνιος και το promo βίντεο με την παρουσίαση:

«Eντυπωσιάζουν οι εμφανίσεις της περιόδου 2019-20. Η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ σε συνεργασία με την εταιρεία «Luanvi» η οποία για τρίτη συνεχή χρόνια αποτελεί τον χορηγό ιματισμού, δημιούργησαν και φέτος εντυπωσιακά σχέδια για τον Ιστορικότερο σύλλογο της χώρας.

Κατασκευασμένες με τα πρωτοποριακά και ποιοτικά υλικά της «Luanvi» οι νέες εμφανίσεις είναι δεδομένο πως και φέτος θα προκαλέσουν αίσθηση.

Η κλασική κυανέρυθρη πρώτη εμφάνιση με τις σαφείς αναφορές στην ιστορία της ομάδας από τη Σμύρνη και την συνέχιση της στην άλλη πλευρά του Αιγαίου.

Η μαύρη που υποδηλώνει το πάθος του πάνθηρα. Και η λευκή όπως το ήθος του συλλόγου που αποτελεί το φανάρι της προσφυγιάς.

Ιδιαίτερη λεπτομέρεια και στις τρεις ο στίχος από τον ύμνο: «Από τη Μικρά Ασία σύλλογος με ιστορία γιγαντώθηκε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ