Βάζει φωτιές στον ΠΑΟΚ ο μάνατζερ του Άκπομ

Βάζει φωτιές στον ΠΑΟΚ ο μάνατζερ του Άκπομ

Ο μάνατζερ του Τσούμπα Άκπομ, Εμέκα Ομπάσι, με δηλώσεις του άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο ο 23χρονος επιθετικός να φύγει από την Τούμπα λόγω του ενδιαφέροντος από ομάδες της Αγγλίας και της Γερμανίας.

Έτοιμο να αποχωρήσει από τον ΠΑΟΚ για την Αγγλία ή τη Γερμανία έναντι ενός ποσού που θα αγγίζει τα 7 εκατομμύρια λίρες εμφανίζουν τον Τσούμπα Άκπομ τα μέσα της Νιγηρίας. Ο μάνατζερ του Άγγλου επιθετικού, Εμέκα Ομπάσι δήλωσε ότι ο παίκτης θέλει να αποχωρήσει από τη Θεσσαλονίκη για το αγγλικό ή το γερμανικό πρωτάθλημα ενώ τόνισε ότι η κίνηση αυτή θα είναι ωφελήσει και τον ΠΑΟΚ.

«Μελετάμε τις προτάσεις της Γουέστ Χαμ , της Φρανκφούρτης και της Μάιντς, οι οποίες έχουν δηλώσει την πρόθεση να υπογράψουν τον πελάτη μας. Ο ίδιος  θέλει την επιστροφή του στην Αγγλία αλλά η Γουέστ Χαμ προσπαθεί να προλάβει την προθεσμία των μεταγραφών που λήγει στις 8 Αυγούστου. Εάν όχι, δεν αποκλείεται μια κίνηση στη Γερμανία, όπου η Φρανκφούρτη και το Μάιντς έχουν επίσης δείξει ενδιαφέρον.

 

Θα αναθεωρήσουμε τα πάντα. Είναι μια κατάσταση win-win και για τις δύο πλευρές γιατί θα έχει ένα ακόμη χρόνο συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ με το τέλος της σεζόν. Ανεξάρτητα από το πόσο καλός είναι γι ‘αυτούς, ξέρουν ότι δεν θα είναι επικερδής εάν τον αφήσουν να φύγει στο τέλος του συμβολαίου του».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ