Αποκλειστικό: «Βόμβα» με Ρόντγουελ ο Παναθηναϊκός

Αποκλειστικό: «Βόμβα» με Ρόντγουελ ο Παναθηναϊκός

To10.gr αποκαλύπτει ότι ο 28χρονος πρώην διεθνής Αγγλος μέσος, Τζακ Ρόντγουελ, ρώτησε τον Λουκ Στιλ για τον Παναθηναϊκό. Τα εκατομμύρια σε μεταγραφές και συμβόλαια και η κρούση του Παναθηναϊκού.

Μπορεί ο μνημονιακός Παναθηναϊκός να αποκτήσει πρώην διεθνή Αγγλο ποδοσφαιριστή, που θεωρούνταν το μεγαλύτερο ταλέντο στο Νησί, έχει φορέσει τη φανέλα με τα Τρία Λιοντάρια, έχει 166 συμμετοχές στην Πρέμιερ Λιγκ, έχει κάνει μεταγραφές που κόστισαν σχεδόν 30.000.000 € και είναι μόλις 28 ετών; Δεν ξέρουμε εάν μπορεί, αυτό που σίγουρα ξέρουμε είναι ότι προσπαθεί να τον αποκτήσει. Και συγκεκριμένα, προσπαθεί να αποκτήσει τον «πολύ» Τζακ Ρόντγουελ. Εναν παίκτη με σπουδαία καριέρα σε ομάδες όπως η Εβερτον, η Μάντσεστερ Σίτι και η Σάντερλαντ. Εναν παίκτη που, εάν είναι εφικτό να ντυθεί στα πράσινα, μπορεί να αλλάξει ολόκληρη την εικόνα του Παναθηναϊκού.

Οι πληροφορίες που συγκέντρωσε to10.gr είναι συγκεκριμένες και αναφέρουν ότι ο Ρόντγουελ ασχολείται με τον Παναθηναϊκό εδώ και αρκετές ημέρες. Και ασχολείται σοβαρά. Ρωτώντας και μαθαίνοντας πράγματα για το Τριφύλλι από Αγγλους ποδοσφαιριστές που έζησαν στη χώρα μας, αλλά και στον Παναθηναϊκό. Ετσι, επικοινώνησε με τον Λουκ Στιλ, για να τον ρωτήσει λεπτομέρειες για τους Πράσινους. Τι του είπε ο πρώην γκολκίπερ των Πράσινων; Τα καλύτερα. Για την ομάδα ως νοοτροπία, για τον κοσμο, για την ιστορία, αλλά και για τη ζωή στην Ελλάδα. Που είναι εξόχως σημαντικό κομμάτι για κάθε παίκτη.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι στο πρόσωπο του παίκτη που κάποτε αναφερόταν ως «νέος Τζέραρντ» από τους Αγγλους, ο Νίκος Νταμπίζας έχει βρει τον παίκτη που μπορεί να κάνει τη διαφορά για την ομάδα του. Έναν παίκτη που στα 28 του, έχει ανάγκη μια ομάδα όπως ο Παναθηναϊκός, για να καταφέρει να εμφανίσει στον αγωνιστικό χώρο τα στοιχεία που έκαναν τους συμπατριώτες του να τον κάνουν αρχηγό σε όλα τα μικρά τμήματα της εθνικής Αγγλίας, αλλά και να τον χρήσουν μελλοντικό αρχηγό των Λιονταριών.

Ο Ρόντγουελ, που στην Εβερτον (109 συμμετοχές, 8 γκολ, 6 ασίστ) έθελξε το αγγλικό ποδόσφαιρο με την παρουσία του, πήρε μια καταστροφική μεταγραφή στη Μάντσεστερ Σίτι το καλοκαίρι του 2012. Μια μεταγραφή που είχε τα χειρότερα δυνατά αποτελέσματα, καθώς στο Μάντσεστερ δεν βρήκε ποτέ τον χώρο και τον χρόνο για να μπορέσει να παίξει όπως και όσο ήθελε (25 συμμετοχές, 2 γκολ), με τη διετία του στη Σίτι να σημαδεύεται από πολύ… πάγκο, αλλά και συνεχόμενους τραυματισμούς. Η απόκτησή του από τη Σάντερλαντ του προσέφερε ένα μυθικό 5ετές συμβόλαιο, που του εξασφάλισε αποδοχές 12 εκατ. ευρώ! Και πάλι, όμως, μέσα σε 4 χρόνια είχε μόλις 76 συμμετοχές, μπόλικους τραυματισμούς και ακόμη περισσότερα ευτράπελα, με τις προσδοκίες να τον… πλακώνουν και τους προπονητές του να μην μπορούν να τον βοηθήσουν.

Το καλοκαίρι του 2018, έλυσε το συμβόλαιό του με τις Μαυρόγατες, έπαιξε για έναν χρόνο στην Μπλάκμπερν και τη σκληρή Τσάμπιονσιπ. «Εγραψε» 22 συμμετοχές και έδειξε ότι έχει διάθεση να το παλέψει. Και αυτή τη διάθεση φαίνεται ότι θέλει να εκμεταλλευτεί ο Παναθηναϊκό. Αλλωστε, επαναλαμβάνουμε, πρόκειται για έναν παίκτη με τρομερό βιογραφικό, που υπό άλλες συνθήκες θα ήταν απλησίαστος για τους Πράσινους. Αλλά ο Ρόντγουελ δεν έχει ανάγκη από λεφτά. Ανάγκη από ουσιαστικές ευκαιρίες έχει. Και αυτή η ευκαιρία μπορεί να είναι ο Παναθηναϊκός…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ