Επέστρεψε με τρίμπαλο ο Βέρνμπλουμ (vid)

Επέστρεψε με τρίμπαλο ο Βέρνμπλουμ (vid)

Κέφια είχε στη σημερινή προπόνηση ο Πόντους Βέρνμπλουμ ο οποίος πέτυχε τρία γκολ στην προπόνηση, ενώ οι Πέλκας και Άκπομ έδειξαν τις ικανότητές τους και στο τέρμα.

Αν δεν υπήρχε η αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τον Άγιαξ, σήμερα η πρώτη είδηση θα ήταν αναμφίβολα η συμμετοχή του Πόντους Βέρνμπλουμ και στο οικογενειακό δίτερμα.
Όσο περνάει ο χρόνος ο Πόντους Βέρνμπλουμ γίνεται όλο και καλύτερος μετά τον τραυματισμό που είχε στον αχίλλειο τένοντα.

Ο Σουηδός μέσος έχει μπει για τα καλά πλέον σε κανονικούς ρυθμούς και προσπαθεί να καλύψει την απόσταση που τον χωρίζει από τους υπόλοιπους παίκτες. Ο 33χρονος ποδοσφαιριστής στην αποψινή προπόνηση, αποφάσισε να δείξει την ικανότητά του και στο σκοράρισμα, κλέβοντας τις εντυπώσεις με την παρουσία του στις αθλητικές εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας.

Είναι χαρακτηριστικά αυτά που αναφέρει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ: «Με απόλυτο πρωταγωνιστή τον Πόντους Βέρνμπλουμ που σημείωσε χατ-τρικ, οι Πράσινοι κέρδισαν την μάχη της Δευτέρας στη Νέα Μεσημβρία, μία μέρα πριν την αναμέτρηση κόντρα στον Άγιαξ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ