«Στο στόχαστρο του ΠΑΟΚ ο Καϊσέδο»

«Στο στόχαστρο του ΠΑΟΚ ο Καϊσέδο»

Σύμφωνα με δημοσιεύματα από το Εκουαδόρ, ο ΠΑΟΚ ενδιαφέρεται για τον 30χρονο επιθετικό της Λάτσιο.

Σε αναζήτηση επιθετικού βρίσκεται ο ΠΑΟΚ, με τα δημοσιεύματα από το εξωτερικό να μπλέκουν τους Ασπρόμαυρους με τον Φελίπε Καϊσέδο της Λάτσιο!

Όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά τα ρεπορτάζ από το Εκουαδόρ, ο Δικέφαλος του Βορρά ενδιαφέρεται «ζεστά» για τον 30χρονο επιθετικό των Λατσιάλι, ο οποίος δεσμεύεται με συμβόλαιο με την ιταλική ομάδα μέχρι το καλοκαίρι του 2020.

Συγκεκριμένα, η ιστοσελίδα «futbolecuador.com» τονίζει ότι ο έμπειρος στράικερ από το Εκουαδόρ βρίσκεται στο… στόχαστρο του ΠΑΟΚ, με τον Αμπέλ Φερέιρα να επιθυμεί διακαώς την απόκτηση ενός ακόμα επιθετικού, που θα πλαισιώσει τους Σφιντέρσκι και Ακπομ.

Ο Φελίπε Καϊσέδο ανήκει στην Λάτσιο από το 2017 και όπως προαναφέραμε δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2020. Αυτή την περίοδο βρίσκεται κανονικά στην προετοιμασία της ομάδας και μάλιστα το περασμένο Σάββατο σκόραρε στη νίκη Λάτσιο επί της Πάντερμπορν με 4-2, δείχνοντας ότι βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση.

Η ιταλική ομάδα τον είχε αποκτήσει το 2017 από την Εσπανιόλ πληρώνοντας ένα ποσό κοντά στα 3 εκατομμύρια ευρώ. Την περσινή σεζόν αγωνίστηκε συνολικά σε 38 ματς, έχοντας 9 γκολ και 6 ασίστ σε 1.973 λεπτά συμμετοχής, ενώ στο παρελθόν είχε παίξει σε Αλ Τζαζίρα, Λοκομοτίβ Μόσχας, Λεβάντε, Μάντσεστερ Σίτι, Μάλαγα, Σπόρτινγκ Λισαβόνας και Βασιλεία.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο Καϊσέδο έχει ισπανικό διαβατήριο, οπότε δεν πιάνει θέση ξένου, ενώ εκτός από σέντερ φορ, μπορεί να παίξει με την άνεση και ως εξτρέμ.

Δείτε τον εν δράσει:

https://www.youtube.com/watch?v=w6SuHv3tmQs

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ