Οδεύει προς Γκαζιαντέπ ο Ενρίκε

Οδεύει προς Γκαζιαντέπ ο Ενρίκε

Η μοίρα του Πέδρο Ενρίκε δεν είναι στην Τούμπα και στον ΠΑΟΚ, καθώς θα δοθεί δανεικός στην Γκαζιαντέπ μετά από συμφωνία ανάμεσα στις δύο ομάδες.

Για μια ακόμα χρονιά ο Πέδρο Ενρίκε, δεν θα μείνει στην Τούμπα, όσο κι αν το ήθελε. Ο Βραζιλιάνος επιθετικός όπως όλα δείχνουν θα παραχωρηθεί δανεικός αφού πρώτα υπογράψει την επέκταση του συμβολαίου του μέχρι το 2021.

Η Γκεζισεχίρ Γκαζιαντέπ χτύπησε την πόρτα του Δικεφάλου για την απόκτηση του Βραζιλιάνου ποδοσφαιριστή έστω και με τη μορφή του δανεισμού. Οι Ασπρόμαυροι ήταν θετικοί και αμέσως ξεκίνησαν οι συζητήσεις με τον ποδοσφαιριστή.

Ο Πέδρο Ενρίκε είχε μια συζήτηση τόσο με τον Αμπέλ Φερέιρα, όσο και με τον Μάριο Μπράνκο και αποφασίστηκε να παραχωρηθεί με την μορφή του δανεισμού στην τουρκική ομάδα. Ο δανεισμός του θα είναι για ένα χρόνο, ενώ θα μπει και οψιόν αγοράς για το ερχόμενο καλοκαίρι.

Με την παραχώρηση του 28χρονου που αναμένεται τις επόμενες ώρες να πετάξει για Τουρκία θα αδειάσει και μια από τις θέσεις των μην κοινοτικών που βρίσκονται στο ρόστερ του ΠΑΟΚ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ