Στην Αθήνα ο Ρόντγουελ – Ολο το παρασκήνιο των επαφών με Νταμπίζα και Δώνη

Στην Αθήνα ο Ρόντγουελ – Ολο το παρασκήνιο των επαφών με Νταμπίζα και Δώνη

Σύμφωνα με πληροφορίες του «10», o Βρετανός μέσος βρίσκεται στην Αθήνα εδώ και δύο μέρες και μένει σε ξενοδοχείο της Βουλιαγμένης – Οι συζητήσεις με τους Νταμπίζα και Δώνη, ο ενθουσιασμός του 28χρονου μέσου για το πρότζεκτ του Τριφυλλιού και ο… Μακέντα - Κινήσεις τακτικής από τον Παναθηναϊκό, που διαψεύδει την άφιξη του Ρόντγουελ.

Το βράδυ της Κυριακής to10.gr αποκάλυψε ότι ο Παναθηναϊκός βρίσκεται σε συζητήσεις με τον Τζακ Ρόντγουελ και δίνει μεγάλη μάχη για να καταφέρει να τον ντύσει στα πράσινα.

Οι εξελίξεις στην υπόθεση του 28χρονου μέσου είναι ραγδαίες, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες, ο Βρετανός χαφ βρίσκεται ήδη στην Ελλάδα και μιλάει με τους Γιώργο Δώνη και Νίκο Νταμπίζα για το ενδεχόμενο να αγωνιστεί με τη φανέλα του Τριφυλλιού.

Συγκεκριμένα, ο Τζακ Ρόντγουελ βρίσκεται στην Αθήνα εδώ και δύο μέρες και μένει σε ξενοδοχείο της Βουλιαγμένης. Οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού κράτησαν μυστικό την άφιξή του, καθώς δεν ήθελαν να διαρρεύσει ότι βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις με τον Βρετανό χαφ.

Οι πρώτες συζητήσεις των Δώνη και Νταμπίζα με τον Ρόντγουελ γίνονται σε πολύ καλό κλίμα, με την υπόθεση του 28χρονου μέσου να θυμίζει πολύ την αντίστοιχη του Μακέντα.

Ο διεθνής χαφ μάλιστα δεν έθεσε ποτέ στο τραπέζι το θέμα των χρημάτων, αλλά όπως τόνισε χαρακτηριστικά στους ανθρώπους του Τριφυλλιού, αυτό που τον ενδιαφέρει περισσότερο είναι να παίξει και πάλι σε υψηλό επίπεδο και να δείξει ότι μπορεί να προσφέρει σε μία μεγάλη ομάδα όπως είναι ο Παναθηναϊκός.

Ο Βρετανός μέσος είναι ενθουσιασμένος από το πρότζεκτ που του παρουσίασαν οι Δώνης και Νταμπίζας και εμφανίζεται διατεθειμένος να ρίξει νερό στο κρασί του, όσον αφορά στο οικονομικό κομμάτι, προκειμένου να τα βρει με τους Πράσινους. Ο Ροντγουέλ θέλει να κάνει ένα δυνατό come back στην καριέρα του και να βοηθήσει τον Παναθηναϊκό να επιστρέψει εκεί που ανήκει.

Αυτή τη στιγμή οι δύο πλευρές βρίσκονται στη διαδικασία των λεπτομερειών για το συμβόλαιο και ό,τι άλλο χρειάζεται να διευθετηθεί και αναμένονται άμεσα εξελίξεις. Υπενθυμίζουμε ότι ο Τζακ Ρόντγουελ έμεινε ελεύθερος από την Μπλακμπερν, ενώ στο παρελθόν είχε αγωνιστεί σε Μάντσεστερ Σίτι, Εβερτον και Σάντερλαντ.

Update: Από τον Παναθηναϊκό, πάντως, κρατούν χαμηλά την μπάλα, τονίζοντας ότι ο Ροντγουέλ είναι απλά ένας από τους παίκτες που έχουν προταθεί, ενώ διαψεύδουν ότι βρίσκεται στην Ελλάδα. Κινήσεις τακτικής από τους ανθρώπους του Τριφυλλιού, οι οποίοι δεν θέλουν να «σηκώσουν» το θέμα, πριν υπάρξει κάτι οριστικό.

Δείτε τον εν δράσει:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ