Πέδρο Ενρίκε: «Σε ευχαριστώ ΠΑΟΚάρα»

Πέδρο Ενρίκε: «Σε ευχαριστώ ΠΑΟΚάρα»

Ο Πέδρο Ενρίκε αποχαιρέτησε τον ΠΑΟΚ μέσω Twitter με μία... περίληψη όσων έζησε στην Θεσσαλονίκη!

Ο Πέδρο Ενρίκε αποτελεί παρελθόν από τον ΠΑΟΚ, καθώς είναι και επίσημα παίκτης της τούρκικης  Καϊσέρισπορ. Ο Βραζιλιάνος αποχαιρέτησε την «ασπρόμαυρη οικογένεια» με ένα σύνολο φωτογραφιών από όσα έζησε στην Θεσσαλονίκη.

Ο Ενρίκε ευχαρίστησε τόσο τους φίλους του «Δικεφάλου», όσο και την οικογένεια Σαββίδη, μέσω του ξεχωριστού του μηνύματος στο Twitter.

O πρώην άσος του ΠΑΟΚ έγραψε χαρακτηριστικά  : «Μια… περίληψη όλων όσων έζησα, μια περίληψη των τίτλων που κέρδισα. Ήταν έντονη η αναγνώριση των φίλων του ΠΑΟΚ. Θα σας έχω για πάντα στην καρδιά μου. Ευχαριστώ τον ΠΑΟΚ για όλα και ευχαριστώ την οικογένεια Σαββίδη. Σε ευχαριστώ ΠΑΟΚάρα».

O 29χρονος έφτασε τον Γενάρη του 2017 στη Θεσσαλονίκη, πανηγύρισε το Κύπελλο της ίδιας χρονιάς στον Βόλο και φυσικά το περσινό νταμπλ. Αμέσως (Ιούλιος 2017) παραχωρήθηκε δανεικός στην Καραμπάκ όπου και κατέκτησε το Πρωτάθλημα και το Κύπελλο Αζερμπαϊτζάν, ενώ το πρώτο μισό της σεζόν 18/19 «ντύθηκε» στα χρώματα της Αστάνα, πριν επιστρέψει στην Θεσσαλονίκη. Με την φανέλα του ΠΑΟΚ αγωνίστηκε σε 35 παιχνίδια, σκοράροντας εννέα γκολ και «σερβίροντας» πέντε ασίστ.

Η ανάρτηση του Πέδρο Ενρίκε στο Twitter:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ