Αποκάλυψη: Ο Ατρόμητος ζήτησε Μιχάι από τον ΠΑΟΚ

Αποκάλυψη: Ο Ατρόμητος ζήτησε Μιχάι από τον ΠΑΟΚ

Ο Αμπελ Φερέιρα θέλει κι άλλον κεντρικό αμυντικό μετά την πώληση Χατζηισαΐα, με τον Μιχάι να προορίζεται για δανεικός. Τον ζήτησε ο Ατρόμητος, τον θέλει ο Παναιτωλικό, κοιτάζει και εκτός συνόρων.

Οι μεταγραφικές εξελίξεις στον ΠΑΟΚ τρέχουν. Αλλά προς το παρόν όλα γίνονται υπό καθεστώς… αναμονής, καθώς προέχει ο επαναληπτικός με τον Αγιαξ. Διότι τα οικονομικά δεδομένα αλλάζουν (αρνητικά) στον αποκλεισμό και (πολύ θετικά) στην πρόκριση. Με τις ανάγκες του ρόστερ, βεβαίως, όπως αυτές έχουν τεθεί από τον Αμπελ Φερέρια, να μην αλλάζουν.

Ο Πορτογάλος τεχνικός, λοιπόν, εκτός από αριστερό μπακ, 8άρι, εξτρέμ και επιθετικό, φέρεται να θέλει και έναν κεντρικό αμυντικό. Χωρίς αυτό να αποτελεί προτεραιότητα αυτή τη στιγμή. Ωστόσο, εάν ο Ινγκασον δεν καταφέρει να δείξει ότι μπορεί να ακολουθήσει τα θέλω του προπονητή, τότε θα πρέπει δεδομένα να γίνει κίνηση. Και ήδη, μάλιστα, ο Φερέιρα έχει φτιάξε λίστα μαζί με τον Μάριο Μπράνκο.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι πριν την αποχώρηση του Χατζηισαΐα, ο Ελληνας στόπερ είχε… προσπεράσει στην ιεραρχία τον Ισλανδό στόπερ, όντας 3ος μετά τους Βαρέλα, Κρέσπο που ούτως ή άλλως είναι οι βασικοί. Με τον Ενέα Μιχάι να είναι 5ος. Η πώληση του «Χάτζη» στη Ρίζεσπορ άλλαξε τα δεδομένα, ισχυροποίησε τον Ισλανδό, αλλά και πάλι ο Μιχάι θεωρείται απίθανο να πάρει ευκαιρίες, παρότι τα όνομά του βρίσκεται στη λίστα της Ευρώπης.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, ήδη η πρώτη κρούση έγινε για τον Αλβαντό κεντρικό αμυντικό. Και φέρεται να αφορά πρόταση δανεισμού από τον Ατρόμητο. Ενώ και ο Παναιτωλικός είναι έτοιμος να τον δεχθεί ξανά στην… αγκαλιά του, εάν δεν μείνει στην Τούμπα. Πάντως, ο ίδιος ο παίκτης θα προτιμούσε, εφόσον δοθεί δανεικός, να πάει στο εξωτερικό. Και δη σε Ολλανδία, Βέλγιο ή Γερμανία.

1.450.000 € ΓΙΑ ΕΝΡΙΚΕ, ΧΑΤΖΗΙΣΑΪΑ, ΚΙΤΣΙΟΥ

Εν τω μεταξύ, στον ΠΑΟΚ δεν κατάφεραν να βγάλουν όσο χρήματα ήλπιζαν από τις πωλήσεις των Ενρίκε, Χατζηισαΐα και Κίτσιου. Για τον Βραζιλιάνο εξτρέμ θα μπουν στα ταμεία περίπου 600.000 € από τη μεταγραφή στην Καϊσέρισπορ, για τον 26χρονο Ελληνα στόπερ που συνεχίζει στη Ριζεσπόρ 550.000 €, ενώ για τον δεξιό μπακ που υπέγραψε στην Ανκαραγκουτσού 300.000 €. Και για τους τρεις ο Δικέφαλος έχει διατηρήσει ποσοστό μεταπώλησης 20% και έχει συμφωνήσει να λάβει κάποια επιπλέον χρήματα εάν οι ομάδες καταλάβουν θέσεις που οδηγούν στην Ευρώπη.

Πάντως αυτός που πανηγυρίζει για τη μεταγραφή του και… άλλαξε η ζωή του δεν είναι άλλος από τον Χατζηισαΐα. Και αυτό διότι το 3ετές συμβόλαιο που υπέγραψε με την ομάδα της Ριζούντας, θα του αποφέρει καθαρά 1.980.000 €! Σχεδόν δύο εκατομμύρια, χωρίς σε αυτό το ποσό να περιλαμβάνονται τα μπόνους. Ενώ παράλληλα η τουρκική ομάδα του έχει εξασφαλίσει βίλα, δύο αυτοκίνητα, αλλά και οδηγό για να τον μεταφέρει όπου επιθυμεί!

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ