Παναθηναϊκός: Περιμένει Ρόντγουελ, τι «παίζει» με Άαρονς

Παναθηναϊκός: Περιμένει Ρόντγουελ, τι «παίζει» με Άαρονς

Ο Παναθηναϊκός συνεχίζει να επιμένει… αγγλικά για την ενίσχυσή του, αφού εκτός του Τζακ Ρόντγουελ, εξετάζει και τον Ρολάντο Άαρονς της Νιουκάστλ.

Ο Παναθηναϊκός με τα χρονικά περιθώρια να στενεύουν μέρα με τη μέρα, φουλάρει τις μηχανές του και προσπαθεί να κλείσει όλες τις τρύπες του ρόστερ όπως τι έχει υποδείξει ο Γιώργος Δώνης.

Για δύο από αυτές, του στόπερ αλλά και του εξτρέμ, ο Παναθηναϊκός εξετάζει την αγορά της Αγγλίας και της Premier League. Για τα μετόπισθεν Μο.1 στόχος είναι ο 28χρονος Τζακ Ρόντγουελ που μπορεί να αγωνιστεί σαν στόπερ αλλά και σαν κόφτης. Ο παίκτης έχει… ψηθεί από την προοπτική της Ελλάδα και του Παναθηναϊκού και όσο δεν βρίσκει κάτι καλύτερο, οι πράσινοι συνεχίζουν να ελπίζουν.

Παράλληλα, ο Νίκος Νταμπίζας συνεχίζει τις παρτίδες με την Premier League καθώς προσπαθεί να ντύσει στα πράσινα και τον Ρολάντο Άαρονς. Ο 23χρονος Τζαμαϊκανός εξτρέμ με αγγλική υπηκοότητα ανήκει στη Νιουκάστλ αλλά δίνεται δανεικός τα τελευταία χρόνια.

Κάτι τέτοιο προσπαθεί να πετύχει και ο Παναθηναϊκός, με τον παίκτη να μην βρίσκεται στη λίστα της Νιουκάστλ για το πρωτάθλημα που έχει ξεκινήσει, ωστόσο η αγγλική ομάδα παραμένει αμφίβολο το αν θα δεχτεί να καλύψει μέρος του συμβολαίου του για να μετακινηθεί ο παίκτης στους πράσινους, γεγονός που δυσκολεύει την περίπτωσή του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ