Ανησυχία για Βέλεθ στον Άρη

Ανησυχία για Βέλεθ στον Άρη

Στον Άρη περιμένουν τι θα δείξει η μαγνητική που θα υποβληθεί ο Φραν Βέλεθ για να μάθουν το διάστημα απουσίας του Ισπανού στόπερ, Φραν Βέλεθ.

Ο Άρης εκτός από την καθαρή ήττα από την Μόλντε, έχει να ανησυχεί και για την κατάσταση του βασικού του κεντρικού αμυντικού, Φραν Βέλεθ.

Ο Ισπανός είχε μια πολύ άτυχη στιγμή στο ματς με τους Νορβηγούς. Καθώς κυνηγούσε έναν αντίπαλο επιθετικό που είχε φύγει στην πλάτη του, υπέστη μυϊκό τραυματισμό και πριν πέσει στο έδαφος ανέτρεψε τον αντίπαλό του.

Ο Βέλεθ πήρε απευθείας κόκκινη κάρτα και αποχώρησε υποβασταζόμενος από τον αγωνιστικό χώρο. Ο Σάββας Παντελίδης δεν τον υπολογίζει έτσι και αλλιώς λόγω της κόκκινης κάρτας για τη ρεβάνς του Βικελίδης κόντρα στη Μόλντε ωστόσο ο πονοκέφαλος παραμένει για τον Έλληνα προπονητή.

Ο ποδοσφαιριστής όλα δείχνουν πως έχει υποστεί θλάση στον οπίσθιο μηριαίο και σήμερα (10/8) αναμένεται να κάνει μαγνητική για να διαπιστωθεί το εύρος της ζημιάς και ο ακριβής χρόνος αποθεραπείας του, την ώρα που το επιθυμητό όπως είναι λογικό είναι να καταστεί ετοιμοπόλεμος για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Superleague σε δύο εβδομάδες

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ