ΠΑΟΚ : Με Πρίγιοβιτς, χωρίς Πασχαλάκη στα Τρίκαλα

ΠΑΟΚ : Με Πρίγιοβιτς, χωρίς Πασχαλάκη στα Τρίκαλα

Με τον Πρίγιοβιτς στην κορυφή της επίθεσης και πολλούς βασικούς ο ΠΑΟΚ στα Τρίκαλα, για να κλειδώσει την πρόκριση στους «8» του Κυπέλλου από το πρώτο ματς.

Η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για το τελευταίο του παιχνίδι στο 2017 απέναντι στα Τρίκαλα, ολοκληρώθηκε και ο Ράζβαν Λουτσέσκου ανακοίνωσε αποστολή γεμάτη βασικούς ποδοσφαιριστές, καθώς στόχος του είναι να «καθαρίσει» από το πρώτο παιχνίδι την υπόθεση πρόκριση.

Ο Ρουμάνος τεχνικός αποφάσισε να αφήσει εκτός τον Αλέξανδρο Πασχαλάκη και να εμπιστευθεί τους Ροντρίγκο Ρέι και Μάριο Σιαμπάνη. Με τον «μικρό» του ΠΑΟΚ να μπαίνει στη 18άδα (και) επειδή στους κανονισμούς της διοργάνωσης του Κυπέλλου, αναφέρεται ότι κάθε ομάδα θα πρέπει να έχει στην αποστολή της τουλάχιστον δυο ποδοσφαιριστές κάτω των 20 ετών.

Στην αποστολή επιστρέφει ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς, που εξέτισε την ποινή της μιας αγωνιστικής και αναμένεται να πάρει φανέλα βασικού, ενώ χρόνο συμμετοχής αναμένεται να πάρει (ανάλογα και με την εξέλιξη του αγώνα) ο Γιάννης Μυστακίδης, μετά από οκτώ μήνες απουσίας.

Μαζί με τον Πασχαλάκη το κοντινό ταξίδι για τα Τρίκαλα δεν θα κάνουν ο τιμωρημένος Μακ, οι τραυματίες Βιεϊρίνια, Κάτσε, Πούγγουρας, Ελ Καντουρί και οι εκτός πλάνων Λέοβατς και Ζαμπράνο.

Αναλυτικά στην αποστολή συμπεριλαμβάνονται οι εξής παίκτες: Ρέι, Σιαμπάνης, Μάτος, Δεληγιαννίδης, Μαλεζάς, Κρέσπο, Βαρέλα, Μαουρίσιο, Σάκχοφ, Κάνιας, Τσίμιροτ, Πέλκας, Μπίσεσβαρ, Μυστακίδης, Κάμπος, Λημνιός, Κουλούρης και Πρίγιοβιτς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ