Beach soccer για Καραγκούνη, Τσόρι και Καμπιάσο (pic)

Beach soccer για Καραγκούνη, Τσόρι και Καμπιάσο (pic)

Τρεις από τους καλύτερους παίκτες που πέρασαν την τελευταία δεκαετία από τη Superleague, οι Καραγκούνης, Καμπιάσο και Τσόρι Ντομίνγκες βρέθηκαν μαζί στην παραλία.

Γιώργος Καραγκούνης, Εστεμπάν Καμπιάσο και Τσόρι Ντομίνγκες. Μπορεί οι και οι τρεις τους να μην βρέθηκαν ποτέ στο ίδιο γήπεδο όσον αφορά την  Supeleague, αλλά τους ενώνει το πέρασμα από τους δύο αιώνιους του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Εμβληματικός για τον Παναθηναϊκό και την Εθνική ο Γιώργος Καραγκούνης, την ώρα που οι Τσόρι Ντομίνγκες και Εστεμπάν Καμπιάσο είναι από τους καλύτερους ξένους που έχουν αγωνιστεί στην  Ελλάδα και το έχουν κάνει στον Ολυμπιακό.

Επιπλέον Καμπιάσο και Καραγκούνης έχουν αγωνιστεί οyκ ολίγες φορές ως συμπαίκτες στην Ίντερ και τα φιλικά παλαιμάχων που συχνά πυκνά διοργανώνει για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Σε μια ανάρτησή του στο Instagram, ο «Κάρα» φαίνεται αγκαλιά με τους δύο Λατίνους σε μια παραλία όπου συναντήθηκαν κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών διακοπών τους και έκαναν αυτό που ξέρουν καλύτερα… Έπαιξαν ποδόσφαιρο στην άμμο με τον «Τυπάρα» να αναφέρει χαρακτηριστικά: «Μπαλίτσα στην άμμο με τους φίλους Αργεντινούς».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ