Η ΑΕΛ θυμήθηκε τον Παναγιώτη Μπαχράμη

Η ΑΕΛ θυμήθηκε τον Παναγιώτη Μπαχράμη

Εννέα χρόνια συμπληρώνονται σήμερα από τον χαμό του Παναγιώτης Μπαχράμη και η ΠΑΕ ΑΕΛ τίμησε την μνήμη του με μια συγκινητική ανακοίνωση.

Ο Παναγιώτης Μπαχράμης έφυγε σαν σήμερα πριν από εννέα χρόνια βυθίζοντας στο πένθος την οικογένειά του, την Λάρισα και όλο το φίλαθλο κοινό της Ελλάδας. Η ΠΑΕ ΑΕΛ δεν θα μπορούσε να τον ξεχάσει και τίμησε την μνήμη του με μια άκρως συγκινητική ανακοίνωση.

Η ανακοίνωση της Λάρισας: 

«Παρασκευή και 13 τότε, Τρίτη και 13 σήμερα. Σημάδια… Πέρασαν ωστόσο 9 χρόνια. Ας χαμηλώσουμε το βλέμμα, ας φυλακίσουμε τη σκέψη και ας γυρίσει ο λογισμός σ’ εκείνη την αποφράδα μέρα. Τότε που η βάσκανος μοίρα προσυπέγραψε μία από τις πιο θλιβερές σελίδες της.

Λένε ότι οι καλοί «φεύγουν’ νέοι. Μα ο Παναγιώτης Μπαχράμης δεν ήταν απλά καλός. Ήταν ένα παιδί με καρδιά από ατόφιο χρυσάφι κι ένας ποδοσφαιριστής με σπάνια χαρίσματα. Έφυγε αναπάντεχα και επώδυνα, τη μέρα και τη στιγμή που προφανώς είχε μισοκλείσει τα μάτια ο Θεός.

Ένα δάκρυ δεν είναι αρκετό, δύο δεν φτάνουν. Μία αναφορά στη μνήμη του Παναγιώτη, δεν αρκεί. Μία απλή σκέψη δεν ταιριάζει. Το ερμητικό κλείσιμο της μορφής του στις καρδιές μας για πάντα, είναι αυτό που αρμόζει σ’ ένα από τα καλύτερα πλέον παιδιά της «επουράνιας» ΑΕΛ!»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ