Στέλιος Μαλεζάς vs Χοσέ Εμάνουελ Ρόκα (vids)

Στέλιος Μαλεζάς vs Χοσέ Εμάνουελ Ρόκα (vids)

Ο Στέλιος Μαλεζάς πέτυχε το νικητήριο γκολ στην επικράτηση του ΠΑΟΚ επί του Πλατανιά σκοράροντας στο πρωτάθλημα με την φανέλα του Δικέφαλου για πρώτη φορά μετά από 7 χρόνια, 9 μήνες και 10 μέρες...

Ο αρχηγός του ΠΑΟΚ, Στέλιος Μανωλάς, ως κεντρικός αμυντικός δεν διακρίνεται για την επιθετική του δεινότητα. Κατανοητό. Κατά τη διάρκεια της καριέρας του έχει βρει δίχτυα συνολικά 6 φορές, εκ των οποίων οι 5 ήταν με την φανέλα του Δικέφαλου του Βορρά. Από τα πέντε αυτά τέρματα τα δύο είχαν μια κοινή συνισταμένη. Περί ης ο λόγος;

Η παρουσία του Χοσέ Εμάνουελ Ρόκα!

Στις 6 Μαρτίου του 2010 ο ΠΑΟΚ υποδεχόταν στην Τούμπα τον Πανθρακικό και επικρατούσε με το ευρύ 3-0. Ο Στέλιος Μαλεζάς στο 24′ σκόραρε το μοναδικό γκολ του στη σεζόν κόντρα στους Θρακιώτες οι οποίοι είχαν κάτω από τα γκολποστ τον Χοσέ Εμάνουελ Ρόκα. Τα άλλα δύο τέρματα του ΠΑΟΚ κόντρα στον ουραγό Πανθρακικό είχαν πετύχει οι Σορλέν (42′) και Λίνο (78′).

Το Σάββατο (16/12) ο Πλατανιάς φιλοξένησε τον Δικέφαλο του Βορρά στα Περιβόλια των Χανίων, σε μια αναμέτρηση που κρίθηκε στο  γκολ του… Στέλιου Μαλεζά στο 56ο λεπτό της αναμέτρησης (1-0)! Αυτή τη φορά ο Χοσέ Εμάνουελ Ρόκα δεν ήταν στην αντίπαλη εστία, μα στον αντίπαλο πάγκο ως «μαέστρος» των Κρητικών.

Ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός του ΠΑΟΚ έχει σκοράρει συνολικά στην καριέρα του 6 τέρματα τα 5 εκ των οποίων είναι με την ασπρόμαυρη φανέλα (4 στο πρωτάθλημα, ένα στο Europa League) κι ένα στις υπηρεσίες του Παναιτωλικού.

Τελευταίο γκολ στο πρωτάθλημα για τον ΠΑΟΚ ήταν, λοιπόν, εκείνο με το οποίο άνοιξε το σκορ για την ομάδα του στην άνετη επικράτηση επί του Πανθρακικού. Από τότε πέρασαν 7 χρόνια, 9 μήνες και 10 μέρες….

Συνολικά όλα τα τέρματα στην καριέρα του Στέλιου Μαλεζά:

25 Νοεμβρίου 2007, ΠΑΟΚ – Πανιώνιος 3-1
2 Νοεμβρίου του 2008, Ηρακλής- ΠΑΟΚ 1-1
6 Μαρτίου 2010, ΠΑΟΚ – Πανθρακικός 3-0
16 Σεπτεμβρίου 2010, Κλαμπ Μπριζ – ΠΑΟΚ 1-1
7 Δεκεμβρίου 2014, Παναιτωλικός -Πανιώνιος 2-1
16 Δεκεμβρίου 2017, Πλατανιάς – ΠΑΟΚ 0-1

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ