Η ΑΕΚ συζητά και για δανεισμό του Μπα

Η ΑΕΚ συζητά και για δανεισμό του Μπα

Ο Αμπντουλαγέ Μπα είναι ο μεγάλος μεταγραφικός στόχος της ΑΕΚ για το κέντρο της άμυνας με τους κιτρινόμαυρους εκτός από την αγορά να εξετάζουν και την περίπτωση δανεισμού του από τη Ράγιο.

Η ΑΕΚ ψάχνεται για κεντρικό αμυντικό και εδώ και αρκετές ημέρες έχει καταλήξει στον στόπερ της Ράγιο Βαγεκάνο, Αμπντουλαγέ Μπα. Η σεζόν προδιαγράφεται «βαριά» για την Ένωση που βρίσκεται σε πολύ καλό δρόμο για να προκριθεί στους ομίλους του Europa Legaue και η ενίσχυση μοιάζει επιβεβλημένη, βάσει της ευπάθειας του Τσιγκρίνσκι σε τραυματισμούς.

Σύμφωνα με τη Live Sport μάλιστα η ΑΕΚ ερευνά όλα τα ενδεχόμενα απόκτησης του ποδοσφαιριστή. Από τη μία είναι η αγορά του με μεταγραφή, καταβάλλοντας στην ισπανική ομάδα κοντά στο ένα εκατομμύριο ευρώ και στον παίκτη ετήσιες απολαβές που θα φτάνουν τις 500.000 ευρώ και θα τον κάνουν τον πιο ακριβοπληρωμένο στο κιτρινόμαυρο ρόστερ.

Στα θετικά της υπόθεσης είναι πως η Ράγιο έχει ήδη βρει τον αντικαταστάτη του Μπα, στο πρόσωπο του Εστεμπάν Σάβελιτς και η υπόθεση μπορεί να προχωρήσει με μεγαλύτερη ευκολία. Μάλιστα σε συζητήσεις μεταξύ των δύο πλευρών έχει πέσει στο τραπέζι και ο ενδεχόμενος δανεισμός του Μπα.

Αυτός θα προβλέπει έναν ενοίκιο για τον παίκτη και υποχρεωτική ρήτρα απόκτησης το ένα εκατομμύριο ευρώ σε περίπτωση που πιάσει ο ποδοσφαιριστής έναν μίνιμουμ αριθμό συμμετοχών με την  Ένωση μέσα στη σεζόν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ