Οφόε για Χάσι: «Ίσως αν είχε περισσότερο χρόνο, να πήγαινε καλύτερα»

Οφόε για Χάσι: «Ίσως αν είχε περισσότερο χρόνο, να πήγαινε καλύτερα»

Ο ταλαντούχος μέσος των «ερυθρόλευκων», Βάντις Οτζίτζα Οφόε, μαζί με τους Τάκη Λεμονή και Ντάρκο Κοβάσεβιτς, μίλησαν σε πολωνική ιστοσελίδα (sport.pl) που επισκέφθηκε τη χώρα μας. Τι είπαν για την απομάκρυνση του Μπεσνίκ Χάσι από το «τιμόνι» της ομάδας; Ο Βέλγος μέσος δήλωσε: για τη σύγκριση Βαρσοβίας- Αθήνας: «Εάν κάποιος προτιμά το χιόνι είναι η […]

Ο ταλαντούχος μέσος των «ερυθρόλευκων», Βάντις Οτζίτζα Οφόε, μαζί με τους Τάκη Λεμονή και Ντάρκο Κοβάσεβιτς, μίλησαν σε πολωνική ιστοσελίδα (sport.pl) που επισκέφθηκε τη χώρα μας. Τι είπαν για την απομάκρυνση του Μπεσνίκ Χάσι από το «τιμόνι» της ομάδας;

Ο Βέλγος μέσος δήλωσε:

για τη σύγκριση Βαρσοβίας- Αθήνας: «Εάν κάποιος προτιμά το χιόνι είναι η Βαρσοβία. Εάν προτιμά τον ήλιο, τότε Αθήνα»

για το πως νιώθει στη χώρα μας: «Έχει πολύ ήλιο, φιλικούς ανθρώπους, καλό φαγητό, είναι μια μεγάλη ομάδα. Η οικογένειά μου είναι ενθουσιασμένη με το μέρος. Εγώ, επίσης».

για την αποχώρηση του Μπέσνικ Χάσι από τον πάγκο των Πειραιωτών: «Ίσως εάν καθόταν περισσότερο καιρό, να τα πήγαινε καλύτερα. Αλλά δεν κάθισε. Τώρα, έχουμε νέο προπονητή, αλλά οι στόχοι παραμένουν οι ίδιοι»

για τους Κοβάτσεβιτς και Καρεμπέ που συνεχίζουν να εργάζονται στο τεχνικό επιτελείο της ομάδας: «Γιατί να φύγουν; Έχουν τα πάντα. Ωραία χώρα, ωραία δουλειά, σεβασμό και ήλιο!»

για την απόφασή του να πάει στον Ολυμπιακό: «Τώρα κατάλαβες γιατί αποφάσισα να αλλάξω ομάδα; Πήρα την καλύτερη ποδοσφαιρική απόφαση. Αλλά, θυμάμαι ακόμη τη Βαρσοβία για τους οπαδούς της Λέγκια».

Από πλευράς του, ο Τάκης Λεμονής αναφέρθηκε με άκρως κολακευτικά λόγια στον Βέλγο άσο, παρότι ήταν προσωπική επιλογή του πρώην τεχνικού των «ερυθρόλευκων», Μπεσνίκ Χάσι.

Αναλυτικά δήλωσε: «Δεν με ενδιαφέρει ότι ο Βάντις είναι ένας ποδοσφαιριστής που τον έφερε ο Χάσι διότι μας εγγυάται την ισορροπία κι αυτό είναι πολύ σημαντικό. Φέρνει ηρεμία στην ομάδα. Μπορεί να μην έχει τόσο ηγετικό ρόλο, όσο στη Λέγκια, αλλά αυτό συμβαίνει γιατί έχουμε πολλούς σπουδαίους παίκτες εδώ. Αλλά, στον Ολυμπιακό έχει βρει τον εαυτό του.

Ο Ολυμπιακός στέλνει μήνυμα στον κόσμο. Δεν έχει σημασία εάν είσαι Σέρβος, Γάλλος ή Έλληνας. Εάν αγαπάς την ομάδα και αισθάνεσαι καλά εδώ, ακόμη και μετά το τέλος της καριέρας σου, μπορείς να είσαι μέρος του κλαμπ. Δεν χτίζουμε ομάδα ανθρώπων. Χτίζουμε μια οικογένεια».

Τέλος, μίλησε ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας, Ντάρκο Κοβάτσεβιτς, ο οποίος υπογράμμισε ότι ήταν απόφαση του προέδρου του συλλόγου, Βαγγέλη Μαρινάκη, να αποχωρήσει από τη θέση του ο Μπέσνικ Χάσι, ενώ ειδική αναφορά έκανε στον πρώην συμπαίκτη του και νυν τεχνικό διευθυντή της Λέγκια Βαρσοβίας, Μίχαλ Ζεβλάκοβ.

«Ήταν απόφαση του προέδρου. Μερικές φορές ένα παιχνίδι κρίνει το μέλλον του προπονητή».

«Ξέρει να μιλά σερβικά. Για εμάς είναι ο Μίκα, ένα πολύ έξυπνο παιδί».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ