Ολυμπιακός: Επανέρχεται ο Μποσίγια στο «κάδρο»

Ολυμπιακός: Επανέρχεται ο Μποσίγια στο «κάδρο»

Ο Αργεντινός επιθετικός χαφ της Μονακό, Γκαμπριέλ Μποσίγια, επανέρχεται στην μεταγραφική καθημερινότητα του Ολυμπιακού που ψάχνεται για 8άρι.

Ο Ολυμπιακός ψάχνεται για 2 ακόμα κινήσεις στη μεταγραφική αγορά και μια εξ αυτών θα είναι για παίκτη που θα αγωνίζεται σαν αντί-Φορτούνης. Μεταξύ των ονομάτων που ακούγονται, έρχεται να προστεθεί εκ νέου στη λίστα του Ολυμπιακού, αυτό του Μποσίγια.

Ο Γκαμπριέλ Μποσίγια, δεν είναι νέο όνομα για τους ερυθρόλευκους που είχαν ενδιαφερθεί και πέρσι για την απόκτησή του, με τη Μονακό να επιλέγει να τον παραχωρήσει δανεικό στη Ναντ. Σύμφωνα με το Φως των Σπορ ο 23χρονος Αργεντινός βρίσκεται και πάλι στα υπόψιν του Ολυμπιακού.

Πέρσι είχε μια γεμάτη σεζόν στη Γαλλία με τη Ναντ αγωνιζόμενος κυρίως στα δεξιά, αλλά και στον άξονα, καταγράφοντας συνολικά σε όλες τις διοργανώσεις 32 συμμετοχές και προσφέροντας 5 γκολ και 4 ασίστ.

Το συμβόλαιό του λήγει το 2021 και η χρηματιστηριακή του αξία ανέρχεται στα 7.5 εκατ. ευρώ, με τον Ολυμπιακό να μην αποκλείεται να κινηθεί για να τον αποκτήσει ως δανεικό αν δεν προχωρήσουν και οι άλλες περιπτώσεις που εξετάζει, μιας και απομένουν δύο εβδομάδες για την ολοκλήρωση της μεταγραφικής περιόδου.

https://youtu.be/zVJXQYkDWlk

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ