Μήνυμα Ματέο Γκαρσία σε Λας Πάλμας: «Μόνο Ολυμπιακός»

Μήνυμα Ματέο Γκαρσία σε Λας Πάλμας: «Μόνο Ολυμπιακός»

To10.gr αποκαλύπτει τις πιέσεις που ασκήθηκαν στον Ματέο Γκαρσία για να υπογράψει στον Ερυθρό Αστέρα, τον ρόλο του Μιλοβάνοβιτς και το μήνυμα του παίκτη για τον Ολυμπιακό. Και ένα παραμύθι με τίτλο «του τηλεφώνησε ο Μαρινάκης»...

Ο Ολυμπιακός έχει αποφασίσει εδώ και αρκετούς μήνες ότι θέλει να αποκτήσει τον Ματέο Γκαρσία. Και το έχει δείξει με κάθε τρόπο πως στο πρόσωπο του Αργεντινού εξτρέμ, βλέπει έναν παίκτη με σπουδαίο παρόν και ακόμη σπουδαιότερο μέλλον. Μάλιστα, δε είναι μυστικό ότι τόσο το τμήμα σκάουτινγκ όσο και ο Πέδρο Μαρτίνς έχουν κάνει θερμή εισήγηση για την απόκτηση του 22χρονου παίκτη της Λας Πάλμας. Με τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή, να έχει ήδη αποφασίσει, ότι ο Ολυμπιακός θα είναι η επόμενη ομάδα του. Πριν, όμως, φτάσουμε σε αυτό, αξίζει να δούμε τι έχει μεσολαβήσει τις τελευταίες ημέρες. Καθώς η υπόθεση έχει πάρα πολύ παρασκήνιο.

Από τις αρχές της εβδομάδας, λοιπόν, to10.gr σας ενημέρωσε για την επίσημη πρόταση που έχει καταθέσει ο Ολυμπιακός στην ισπανική ομάδα. Αλλά και για τις υπόλοιπες προσφορές που έφτασαν στα γραφεία του συλλόγου. Και φυσικά για τη θέση του Ματέο. Η οποία δεν έχει αλλάξει καθόλου καθ’ όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού.

Στις αρχές της εβδομάδας, επίσης, ο Ερυθρός Αστέρας δέχθηκε επίσημη πρόταση για την παραχώρηση του πρώην επιθετικού του Ολυμπιακού, Μοχάμεντ Μπεν, σε ομάδα της Σαουδικής Αραβίας. Η πρόταση έφτανε τα 2.000.000 ευρώ, με τους Σαουδάραβες να προσφέρουν στον ακραίο επιθετικό από τις Κομόρες συμβόλαιο 1,5 εκατ. ευρώ τον χρόνο! Με αποτέλεσμα η πρόταση να γίνει κατ’ αρχάς αποδεκτή από Αστέρα και παίκτη.

Πριν αφήσει τον Μπεν να φύγει, ωστόσο, ο Αστέρας αποφάσισε να κινηθεί για τον αντικαταστάτη του. Ο επικεφαλής του τμήματος σκάουτινγκ αλλά και ειδικός σύμβουλος του προέδρου της Λας Πάλμας, Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς, πρότεινε στην ομάδα του Βελιγραδίου να κάνει πρόταση στην ομάδα από τα Κανάρια Νησιά, με την υποσημείωση ότι ο ίδιος θα φρόντιζε η πρόταση να γίνει αποδεκτή, αλλά και ο παίκτης να πει το «ναι» στον Αστέρα.

Ο πρώην αθλητικός διευθυντής της ΑΕΚ, λοιπόν, έπεισε πράγματι τον πρόεδρο της Λας Πάλμας, Μιγκέλ Άνχελ Ραμίρες, να απαντήσει θετικά στην προσφορά των Σέρβων και παράλληλα προσπάθησε να πιέσει τον Ματέο να αποδεχθεί την προσφορά τους. Η οποία προβλέπει 4ετές συμβόλαιο, με 400.000 € τον χρόνο.

Ενώ, ωστόσο, οι Ισπανοί θεωρούσαν δεδομένο ότι η μεταγραφή θα γίνει, ο Ματέο ενημέρωσε σε κάθε τόνο, ότι δεν ενδιαφέρεται να αγωνιστεί στον Αστέρα και ότι αυτό που θέλει είναι να παίξει στον Ολυμπιακό. Και σε καμία άλλη ομάδα από όσες έχουν προσεγγίσει τη Λας Πάλμας. Προφανώς αυτό δεν έγινε από κάποιο… τηλεφώνημα του Βαγγέλη Μαρινάκη στον παίκτη, που… ανακάλυψαν οι Σέρβοι. Αλλά έχει να κάνει με τον τρόπο που έχει προσεγγίσει ο Ολυμπιακός τον 22χρονο εξτρέμ και τους εκπροσώπους του, αλλά και την πίστη που δείχνει στο πρόσωπό του.

Πού βρισκόμαστε τώρα; Ο Ολυμπιακός ανεβάζει την πίεση προς τη Λας Πάλμας. Ο ποδοσφαιριστής από την πλευρά του δεν αλλάζει στάση και ψηφίζει ασυζητητί Πειραιά και πλέον είναι στο χέρι της ομάδας του πώς θα τον χάσει. Θα τον χάσει παίρνοντας τα σχεδόν 2.000.000 € που προσφέρει (μαζί με μπόνους και ποσοστό μεταπώλησης) ο Ολυμπιακός ή θα τον χάσει ελεύθερο, επειδή το συμβόλαιό του λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι.

Ο Ολυμπιακός έχει κινηθεί με τον πλέον ενδεδειγμένο τρόπο. Εχει μιλήσει εδώ και μήνες με τη Λας Πάλμας, ανέχτηκε καιρό τα παιχνίδια των Ισπανών και τους παραλογισμούς τους, αλλά τώρα ήρθε η ώρα της κρίσης. Ολα δείχνουν ότι ο Ματέο Γκαρσία θα καταλήξει στον Πειραιά. Με τον έναν ή τον άλλον τρόπο. Η Λας Πάλμας καλείται να αποφασίσει εάν θέλει να κερδίσει ή να χάσει…

ΥΓ. Ο Ολυμπιακός θα αποκτήσει και ένα 8-10. Και αυτή τη στιγμή όλα δείχνουν ότι αυτός ο παίκτης δεν θα είναι ο Τρέχο. Ο Αργεντινός της Ράγιο έχει μείνει πίσω στη λίστα που «τρέχει» η ομαδα του Πειραιά αυτές τις ημέρες. Ανατροπές πάντα γίνονται στις μεταγραφές, αλλά αυτή τη στιγμή λέγεται πως έχουν τεθεί άλλες προτεραιότητες. Περισσότερα, προσεχώς…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ