Η αποστολή του Παναθηναϊκού για το φιλικό με την Ξάνθη

Η αποστολή του Παναθηναϊκού για το φιλικό με την Ξάνθη

Ο Δώνης τσεκάρει την ενδεκάδα του πρωταθλήματος. Εκτός, όπως είναι λογικό, ο Μπεκ που έκανε την πρώτη του προπόνηση με το «τριφύλλι».

Ο Παναθηναϊκός το βράδυ του Σαββάτου στις 20.30 θα δώσει το τελευταίο του φιλικό. Υποδέχεται την Ξάνθη σ’ ένα ματς που ουσιαστικά θα είναι η πρόβα τζενεράλε για τη πρεμιέρα του πρωταθλήματος με τη Λαμία εκτός έδρας στις 24 του μήνα.

Ο Γιώργος Δώνης δεν συμπεριέλαβε φυσικά στην αποστολή τον Δανό εξτρέμ Ούφε Μπεκ, ο οποίος έκανε την πρώτη του προπόνηση με τον Παναθηναϊκό το απόγευμα της Παρασκευής, όπως και τον Εμμανουηλίδη, που απομένουν τα τυπικά για τη μετακόμισή του στον Πανιώνιο με τη μορφή δανεισμού. Στην αποστολή δεν βρίσκεται και ο τραυματίας Μπουζούκης, ο οποίος ωστόσο αναμένεται να είναι έτοιμος για την αναμέτρηση με τη Λαμία. Εκτός είναι και οι Κόναν, Ξενόπουλος, Σερπέζης, Αθανασακόπουλος.

Αναλυτικά οι 22 ποδοσφαιριστής που πήρε ο Δώνης για το αυριανό φιλικό με την ακριτική ομάδα: Διούδης, Κότσαρης, Θεοχάρης, Κολοβέτσιος, Μαυρομμάτης, Κουρμπέλης, Πούγγουρας, Γιόχανσον, Ινσούα, Αποστολάκης, Δώνης, Χατζηθεοδωρίδης, Χατζηγιοβάνης, Καμπετσής, Μακέντα, Βέργος, Αλεξανδρόπουλος, Ζαγαρίτης, Κολοβός, Ζαχίντ, Νούνες, Μολό. Όσον αφορά την προπόνηση, αυτή περιελάμβανε παιχνίδι κατοχής και τακτικής και στη συνέχεια παιχνίδι τριών ομάδων στο μισό γήπεδο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ