ΑΕΚ: Συμφωνία με τη Ράγιο, μένει το «ναι» του Μπα

ΑΕΚ: Συμφωνία με τη Ράγιο, μένει το «ναι» του Μπα

Η ΑΕΚ τα έχει βρει σε όλα με τη Ράγιο Βαγιεκάνο για τον Αμπντουλαγιέ Μπα και οι επαφές με τον Σενεγαλέζο στόπερ οδεύουν προς θετική κατάληξη.

Ο Αμπντουλαγιέ Μπα είναι ο παίκτης που έχει επιλέξει η ΑΕΚ για το κέντρο της άμυνάς της. Και όλα δείχνουν ότι μέσα στις επόμενες ημέρες (ίσως και μέσα στο Σαββατοκύριακο), θα βρεθεί η χρυσή τομή με τον ποδοσφαιριστή, θα πει το μεγάλο «ναι» και θα έρθει στη χώρα μας για τις υπογραφές.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το ρεπορτάζ που παρουσίασε σήμερα το πρωί η Marca, σχετικά με άρνηση της Ράγιο στην πρόταση της ΑΕΚ δεν έχει ρεαλιστική βάση. Και αυτό, διότι όπως σας έχει ήδη ενημερώσει to10.gr, η συμφωνία της Ενωσης με την ισπανική ομάδα είναι δεδομένη εδώ και καιρό. Και οι δύο σύλλογοι περιμένουν να απαντήσει θετικά ο ποδοσφαιριστής, για να τελειώσει η μεταγραφή.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι η ΑΕΚ και η Ράγιο τα έχουν ήδη βρει σε ένα ποσό κοντά στο 1/3 από το 1,5 εκατ. ευρώ που παρουσίασε η «Marca» ως προσφορά της Ενωσης στην ομάδα του Πάκο Χέμεθ. Μάλιστα οι «Franjirrojos» είναι σύμμαχοι των Κιτρινόμαυρων στη συγκεκριμένη υπόθεση, καθώς επιθυμούν να αποχωρήσει ο Σενεγαλέζος στόπερ, λόγω του υψηλού συμβολαίου που έχει.

Από εκεί και πέρα, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η ΑΕΚ έχει φτάσει πλέον κοντά στο να αποσπάσει το τελικό «ΟΚ» από τον Μπα, κάτι στο οποίο έπαιξε ρόλο και η αμυντική αστάθεια της ομάδας στο παιχνίδι με την Κραϊόβα. Ένα ματς που γενικώς… τάραξε τα νερά στην Ενωση, δημιούργησε προβληματισμό και… τσίτωσε τα νεύρα. Με τον Μιγκέλ Καρντόσο και τους ποδοσφαιριστές του να βρίσκονται στο επίκεντρο και να πρέπει άμεσα να αλλάξουν την κατάσταση.

Σε ό,τι έχει να κάνει με τον Μπα, η ΑΕΚ είναι αποφασισμένη να τον αποκτήσει, καθώς και ο Νίκος Λυμπερόπουλος είναι πολύ θετικός για την περίπτωσή του. Και θεωρεί ότι η Ενωση έχει ανάγκη έναν παίκτη με τα δικά του χαρακτηριστικά (ύψος, δύναμη, ταχύτητα). Και υπάρχει η άποψη ότι θα ταιριάξει πάρα πολύ καλά, είτε (κυρίως) με τον Βράνιες είτε με τον Τσιγκρίνσκι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ