Αστέρας Τρίπολης – Παναιτωλικός 0-2

Αστέρας Τρίπολης – Παναιτωλικός 0-2

Ο Παναιτωλικός επικράτησε 2-0 του Αστέρα στην Τρίπολη στην πρόβα τζενεράλε των δύο ομάδων ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος.

Ο Παναιτωλικός επικράτησε 2-0 μέσα στην Τρίπολη επί του Αστέρα δείχνοντας υψηλότερα επίπεδα ετοιμότητας ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος της νέας σεζόν.

Οι Αρκάδες απείλησαν πρώτοι με «δράστες» τους Φερνάντες και Βαλιέντε, όμως ως το φινάλε του πρώτου μέρους δεν δημιούργησαν άγχος στον Κνετ.

Οι φιλοξενούμενοι ήταν σαφώς καλύτεροι από τον αντίπαλό τους, και φάνηκαν πιο προετοιμασμένοι σε σχέση με τον Αστέρα που έχει πολλά νέα πρόσωπα στο ρόστερ του και ακόμα ψάχνει τα πατήματά του.

Το 0-1, έκανε στο 57ο λεπτό ο Λουσέρο μετά από αδράνεια της άμυνας των Αρκάδων και έξι λεπτά αργότερα, ο Μπαϊρόβιτς με κοντινό σουτ, διαμόρφωσε το τελικό 0-2.

Οι συνθέσεις:

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ: Μιχαήλ (46′ Παπαδόπουλος), Βλάχος, Ανχελ (46′ Κυριακόπουλος), Αντζουλάς (67′ Δουβίκας), Πασαλίδης (46′ Σουάρες), Μπελόκ (46′ Μπόρχα Φερνάντεθ), Βαλιέντε, Κώτσιρας, Καπίγια, Μαρκ Φερνάντεθ, Κρέσπι (46′ Μπαράλες)

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Κνετ, Γιοβάνοβιτς (89′ Ταχάρ), Λιάβας, Μπαϊροβιτς (66′ Μοράρ), Ντάλτσιο, Ντίαζ, Λουσέρο (80′ Τσιγγάρας), Σανιά, Φυτόπουλος (60′ Μιμίτο), Ρομάν (76′ Ντουάρτε), Μαλής

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ