Σενάρια για Μάουρι και Ολυμπιακό

Σενάρια για Μάουρι και Ολυμπιακό

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε αναζήτηση κεντρικού μέσου και ο Χοσέ Μάουρι είναι ένα από τα ονόματα που προτάθηκαν και εξετάζονται στους ερυθρόλευκους, όπως αποκάλυψε to10.gr.

O Ολυμπιακός αντιμετωπίζει σε λίγες μέρες την Κράσνονταρ στο Καραϊσκάκη και άπαντες στο στρατόπεδο των ερυθρόλευκων έχουν το βλέμμα τους στα δύο ματς με τους Ρώσους.

Ωστόσο, ο Πέδρο Μαρτίνς και οι συνεργάτες του βρίσκονται σε αναζήτηση ποδοσφαιριστών από το πάνω ράφι για την ενίσχυση της ομάδας ενόψει της νέας σεζόν. Οι Πειραιώτες ψάχνουν έναν κεντρικό μέσο και έναν επιθετικό μέσο τουλάχιστον και ένας από τους παίκτες που κοιτάζουν είναι και ο Χοσέ Μάουρι, όπως έχει αποκαλύψει to10.gr.

Ο 23χρονος Αργεντινός έμεινε ελεύθερος από τη Μίλαν και αναμφίβολα πρόκειται για μια εξαιρετική περίπτωση, που θα ανεβάσει επίπεδο τον Ολυμπιακό. Είναι σε πολύ καλή ηλικία έχει σπουδαίες παραστάσεις από το ιταλικό πρωτάθλημα όπου αγωνίστηκε με τους ροσονέρι και η εμπειρία του θα είναι σημαντική για τους ερυθρόλευκους. Βέβαια ο Ολυμπιακός δεν παίζει μόνος του, καθώς υπάρχει έντονο ενδιαφέρον για τον παίκτη από αρκετές ιταλικές ομάδες.

Ο Ολυμπιακός παρακολουθεί εδώ και καιρό την περίπτωση του Αργεντινού και αν μη τι άλλο ο Πέδρο Μαρτίνς θέλει έναν παίκτη σαν τον Μάουρι. Πέρσι ο 23χρονος έπαιξε σε 7 ματς με τη φανέλα της Μίλαν σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως στα δυο ματς με τον Ολυμπιακό για τον όμιλο του Europa League ήταν εκτός αποστολής και στον πάγκο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ