Ο Μπεχ στέλνει τον Κόναν δανεικό

Ο Μπεχ στέλνει τον Κόναν δανεικό

Ο Παναθηναϊκός απέκτησε τον Ούφε Μπεχ και όπως όλα δείχνουν ο Κρίστιαν Κόναν περισσεύει, με τον Γιώργο Δώνη να σκέφτεται να τον παραχωρήσει με τη μορφή δανεισμού.

Ο Παναθηναϊκός έχει μπει στην τελική ευθεία τόσο αγωνιστικά όσο και μεταγραφικά ενόψει της νέας σεζόν. Οι πράσινοι ολοκλήρωσαν την απόκτηση του Ούφε Μπεχ, ενώ στην πρόβα τζενεράλε κόντρα στην Ξάνθη επικράτησαν σχετικά εύκολα με 3-0 και έδειξαν πανέτοιμοι για την έναρξη του πρωταθλήματος.

Ο Γιώργος Δώνης περιμένει ακόμα 1-2 προσθήκες για να κλείσει το ρόστερ, όμως όπως όλα δείχνουν θα υπάρξουν και αποχωρήσεις για να είναι πιο «ευέλικτο» το σύνολο του τριφυλλιού. Η απόκτηση του Μπεχ φαίνεται πως θα σημάνει τον δανεισμό και του Κρίστιαν Κόναν ο οποίος πραγματοποίησε μια αρκετά καλή προετοιμασία.

Ο Έλληνας τεχνικός έχει σχηματίσει πολύ καλή άποψη για τον παίκτη, όμως σκέφτεται τη λύση του δανεισμού, αφού γνωρίζει ότι δεν θα πάρει πολύ χρόνο συμμετοχής.

Οι πράσινοι θέλουν λοιπόν να τον παραχωρήσουν σε άλλο σύλλογο, όπου θα έχει μεγάλο χρόνο συμμετοχής, έτσι ώστε να επιστρέψει το επόμενο καλοκαίρι για να εδραιωθεί στο ρόστερ του Παναθηναϊκού.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ