Πλατανιάς : Βρήκε την επόμενη ομάδα της καριέρας του ο Ντεβέσα

Πλατανιάς : Βρήκε την επόμενη ομάδα της καριέρας του ο Ντεβέσα

Τον επόμενο σταθμό της καριέρας του φαίνεται πως έχει ήδη βρει ο Ντίντακ Ντεβέσα με τον Ισπανό χαφ να προσπαθεί να μείνει ελεύθερος από τον Πλατανιά.

Όπως είχε αποκαλύψει to10.gr ο Ντίντακ Ντεβέσα έκανε προσφυγή, προκειμένου ο Πλατανιάς να του δώσει τα χρήματα που του οφείλει το τελευταίο χρονικό διάστημα.

Ο Ισπανός χαφ είναι από τους παίκτες που έχουν κερδίσει την εμπιστοσύνη του τεχνικού επιτελείου, όμως, το κλίμα στα Χανιά δεν τον σηκώνει άλλο. Γι’ αυτό το λόγο και κινήθηκε νομικά, ώστε να μείνει ελεύθερος από τους Κρητικούς και τον επόμενο Ιανουάριο να διαλέξει τον επόμενο σταθμός της καριέρας του.

Αυτός, όπως όλα δείχνουν, θα είναι ο Απόλλωνας Σμύρνης. Ο Γιώργος Παράσχος έχοντας περάσει από τον Πλατανιά είχε συνεργαστεί με τον Ντεβέσα και τον ξέρει από πρώτο χέρι. Έτσι, δεν αποκλείεται οι δυο τους ν’ ανταμώσουν και πάλι. Απλά αυτή τη φορά θα γίνει στη Ριζούπολη και όχι στα Περιβόλια.

Η αφορμή που έψαχνε ο Ντεβέσα

Στον Πλατανιά έχουν ένα παράπονο από τον Ντεβέσα. Μεγάλο κιόλας. Πιστεύουν πως ο 26χρονος παίκτης δεν θέλει να φύγει επειδή η ΠΑΕ του χρωστάει τόσα πολλά χρήματα (αυτά δεν ξεπερνούν τις 3.000 ευρώ), αλλά, βρίσκει πάτημα εκεί, προκειμένου να λύσει κοινή συναινέση τη συνεργασία του μαζί τους και να πάει όπου θέλει, χωρίς να μπει ούτε ευρώ στα ταμεία της ομάδας.

Άλλωστε οι Χανιώτες ήταν εκείνοι που του άνοιξα την πόρτα στα «σαλόνια» και τον πίστεψαν από την αρχή με τον ίδιο να δείχνει την κλάση και το ταλέντο του, έχοντας πρωταγωνιστικό ρόλο στα σχέδια των Κρητικών εδώ και χρόνια.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ