«Πάνθηρας» και με τη βούλα ο Εμμανουηλίδης

«Πάνθηρας» και με τη βούλα ο Εμμανουηλίδης

Ο Δημήτρης Εμμανουηλίδης θα αγωνίζεται για τη νέα σεζόν με τα χρώματα του Πανιώνιου, με τους κυανέρυθρους να εξασφαλίζουν τον μονοετή δανεισμό του παίκτη.

Ο Παναθηναϊκός εκτός από προσπάθειες να ενισχυθεί, «τρέχει» παράλληλα και τις αποδεσμεύσεις, πωλήσεις ή δανεισμούς παικτών που δεν υπολογίζονται από τον Γιώργο Δώνη για το φετινό ρόστερ. Ένας από αυτούς ήταν και ο Δημήτρης Εμμανουηλίδης ο οποίος έψαχνε να βρει μια ομάδα στην οποία θα αγωνίζονταν και θα έπαιρνε πολλά ματς στα πόδια του.

Αυτή τελικά είναι ο Πανιώνιος που έχει μακρά παράδοση στην εξέλιξη και την αξιοποίηση ταλαντούχων ποδοσφαιριστών και ο Εμμανουηλίδης… σφύζει από ταλέντο. Στην Πλατεία θα μείνει για ένα χρόνο, αφού ο Πανιώνιος εξασφάλισε τον μονοετή δανεισμό του νερού μεσοεπιθετικού.

Ο 18χρονος επιθετικός χαφ πέρσι έπαιξε αρκετά για το τριφύλλι σημειώνοντας 16 συμμετοχές σε πρωτάθλημα και Κύπελλο (4 γκολ/1 ασίστ), αλλά φέτος ο Παναθηναϊκός «γέμισε» μεσοεπιθετικά με παίκτες πιο έμπειρους και ο χρόνος του νεαρού θα μειώνονταν δραματικά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ