Το συμβόλαιο που προσφέρει στον Ρόντγουελ ο Παναθηναϊκός

Το συμβόλαιο που προσφέρει στον Ρόντγουελ ο Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται πιο κοντά από ποτέ στην απόκτηση του Τζακ Ρόντγουελ, με τους πράσινους να κάνουν την οικονομική υπέρβαση.

O Παναθηναϊκός κάνει μεγάλη προσπάθεια να ολοκληρώσει την απόκτηση του Τζακ Ρόντγουελ προτού ξεκινήσει το πρωτάθλημα, με τον Νίκο Νταμπίζα να έχει συνεχείς επαφές με την πλευρά του ποδοσφαιριστή.

Ο Άγγλος μέσος είναι ο εκλεκτός του Γιώργου Δώνη για τον χώρου του κέντρου, όπως αποκάλυψε πριν μερικές μέρες to10.gr και η περίπτωση του βρίσκεται στην τελική ευθεία, προκειμένου να ντυθεί στα πράσινα. Συγκεκριμένα, ο Παναθηναϊκός φέρεται να ανέβασε την τελική του προσφορά προς τον παίκτη και αυτή τη στιγμή βρίσκεται μια ανάσα από να τον κάνει δικό του.

Όπως αναφέρουν δημοσιεύματα το τριφύλλι φαίνεται πως κάνει την οικονομική υπέρβαση για τον Ρόντγουελ, προσφέροντας καθαρές αποδοχές άνω των 300 χιλιάδων ευρώ και μπόνους, με τα οποία η αμοιβή του μπορεί να φτάσει ακόμη και τα 400 χιλιάδες ευρώ τον χρόνο.

Συνολικά ο Παναθηναϊκός προσφέρει στον Ρόντγουελ λοιπόν διετές συμβόλαιο με απολαβές κοντά στις 640.000 ευρώ συνολικά, ποσό που τη δεδομένη χρονική στιγμή και χωρίς να έχουν ανανεώσει οι Κουρμπέλης και Ινσούα θα τον κάνουν τον πιο ακριβοπληρωμένο παίκτη στο ρόστερ της ομάδας για τη νέα σεζόν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ