Φοιρός: «Ο Άρης θα είναι ψηλά και θα παίξει ωραίο ποδόσφαιρο»

Φοιρός: «Ο Άρης θα είναι ψηλά και θα παίξει ωραίο ποδόσφαιρο»

Σίγουρος ο Γιώργος Φοιρός για μια πετυχημένη σεζόν

Ικανοποιημένος από την εικόνα του Άρη στον επαναληπτικό αγώνα με τη Μόλντε και αισιόδοξος ότι η σεζόν θα είναι πετυχημένη για τον Άρη είναι ο Γιώργος Φοιρός.

Ο εμβληματικός βετεράνος παίκτης και επί σειρά ετών προπονητής της ομάδας της Θεσσαλονίκης, είδε και το δείγμα γραφής του Μπρούνο Γκάμα στο φιλικό με τον Αγροτικό Αστέρα του οποίου ηγείται και μίλησε στον ARENA 89,4 της Θεσσαλονίκης:

Για τους αγώνες του Άρη με τη Μόλντε: «Άγγιξε την πρόκριση, αλλά δεν μπόρεσε να την πάρει ο Άρης. Η Μόλντε, νομίζω πέρασε… κατά λάθος στην επόμενη φάση. Το κατάλαβε κιόλας μόλις έληξε το ματς. Ήταν μια έκπληξη να μείνει εκτός ο Άρης, από τη στιγμή που στο ματς έπαιζε μόνος του. Τώρα, δεν μένεις εκεί, απλά κοιτάς το επόμενο βήμα σου. Σε ένα τόσο δύσκολο παιχνίδι με απαιτήσεις, η ομάδα έβαλε γκολ και ανταποκρίθηκε, άσχετα που δεν τα κατάφερε να πάρει την πρόκριση. Κοιτάμε μπροστά».

Για τον Μπρούνο Γκάμα στο φιλικό με τον Αγροτικό Αστέρα: «Ήταν ένα πολύ δύσκολο ματς για τον Αγροτικό Αστέρα. Ο Σάββας Παντελίδης δέχθηκε αμέσως την πρόσκληση μου και δοκίμασε μερικούς παίκτες στο φιλικό. Ο Μπρούνο Γκάμα έδειξε ότι είναι έτοιμος και σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα θα βοηθήσει την ομάδα. Τον περίμενα να είναι φοβισμένος, αλλά πατούσε πολύ καλά, δεν φοβόταν καθόλου. Δείχνει να το έχει ξεπεράσει ήδη. Υπάρχουν ποδοσφαιριστές που μένουν στον τραυματισμό τους και δεν μπορούν να αντεπεξέλθουν. Ο Γκάμα πάντως, έδειξε ότι είναι έτοιμος».

Για τον Λερίν Ντουάρτε: «Ο Ντουάρτε είναι γρήγορος, είναι πολύ καλός με τη μπάλα, είναι διεισδυτικός. Είναι ένας πολύ καλός ποδοσφαιριστής και μπορεί να βοηθήσει την ομάδα».

Για το πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ: «Ο Άρης θα είναι στις πρώτες 4-5 ομάδες της Ελλάδας και φέτος. Νομίζω θα είναι σύντομα σε καλή κατάσταση, θα παίξει ωραίο ποδόσφαιρο, γιατί είναι σε θέση να το κάνει και θα πηγαίνει ο κόσμος στο γήπεδο, για να χαίρεται βλέποντας την ομάδα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ