«Κλωτσάει» ο Ρόντγουελ, τελεσίγραφο από Νταμπίζα

«Κλωτσάει» ο Ρόντγουελ, τελεσίγραφο από Νταμπίζα

Συνεχίζεται το… πόκερ μεταξύ Ρόντγουελ και Παναθηναϊκού, με τον Νίκο Νταμπίζα να στέλνει τελεσίγραφο στην πλευρά του παίκτη για μια τελειωτική απάντηση.

Η μετακίνηση του Τζακ Ρόντγουελ στον Παναθηναϊκό είναι ίσως το μεταγραφικό σίριαλ του καλοκαιριού για το τριφύλλι. Ο Παναθηναϊκός κατέθεσε πρόταση στον Άγγλο αμυντικό και αμυντικό χαφ, με τον τελευταίο να απαντά αρνητικά μετά από αρκετή καθυστέρηση.

Σύμφωνα με την Live Sport, ο τεχνικός διευθυντής των πράσινων έκανε μια τελευταία απόπειρα προσέγγισης της πλευρά του παίκτη καταθέτοντας μια τελευταία πρόταση και παράλληλα ένα τελεσίγραφο για να απαντήσει μέχρι τις 24 Αυγούστου.

Μην ξεχνάμε πως ο χρόνος πιέζει όλο και περισσότερο τον Παναθηναϊκό με τον Νταμπίζα ωστόσο να «τρέχει» ήδη το plan b σε περίπτωση αρνητικής απάντησης του Ρόντγουελ. Πλάνο το οποίο προκρίνει την απόκτηση ενός αμυντικού χαφ σαν κύρια προτεραιότητα, την ώρα που πάντα θα «παίζει» η περίπτωση μιας μεταγραφής της τελευταίας στιγμής που θα αφορά την ενίσχυση του κέντρου της άμυνας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ