Μπουχαλάκης: «Εξαιρετική η χημεία με τον Γκιγιέρμε»

Μπουχαλάκης: «Εξαιρετική η χημεία με τον Γκιγιέρμε»

Ο Ανδρέας Μπουχαλάκης μίλησε για το ξεκίνημα του πρωταθλήματος και τους στόχους του Ολυμπιακού, τα ματς με την Κράσνονταρ, τον Γκιγιέρμε και τη θέση του στο ρόστερ των «ερυθρόλευκων».

Ο Ανδρέας Μπουχαλάκης αποτελεί ένα από τα πιο χρήσιμα «εργαλεία» στα χέρια του Πέδρο Μαρτίνς, με τον Πορτογάλο να έχει κλειδώσει το δίδυμο του Έλληνα μέσου με τον Γκιλιέρμε, με μεγάλη επιτυχία τόσο την περσινή σεζόν, όσο και στα πρώτα επίσημα ματς της φετινής.

Ο 26χρονος χαφ μίλησε στο novasports.gr λίγο πριν το ξεκίνημα της νέας σεζόν στο πρωτάθλημα με τον Αστέρα Τρίπολης (24/08, Novasports2 HD, 21.30) και αναφέρθηκε στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος και τους στόχους του Ολυμπιακού, τα ματς με την Κράσνονταρ, τον Γκιγιέρμε και τη θέση του στο ρόστερ των «ερυθρόλευκων».

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τους εκπληκτικούς του αριθμούς στο ματς με την Κράσνονταρ και το ρόλο του στην ομάδα: «Οι αριθμοί παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο και ειδικά στη θέση που αγωνίζομαι πρέπει να έχω όσο το δυνατόν μεγαλύτερη συμμετοχή στην άμυνα και την επίθεση, γιατί είμαι ο άνθρωπος που συνδέει αυτά τα δύο. Προσπαθώ να βελτιώνομαι καθημερινά τα τελευταία χρόνια, ώστε να βοηθώ επιθετικά και αμυντικά και να είμαι χρήσιμος για τον προπονητή μου».

Για τη συνύπαρξη του με τον Γκιγιέρμε: «Έχουμε εξαιρετική χημεία. Ταιριάζει το στυλ μας. Ταιριάζουμε επιθετικά και αμυντικά. Ξέρουμε ο ένας πότε θα καλύψει τον άλλο και τις αδυναμίες μας. Αυτό βοηθάει την ομάδα. Ο ανταγωνισμός είναι υψηλός και σε κάθε αγώνα και σε κάθε προπόνηση πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι».

Για το ελληνικό στοιχείο του Ολυμπιακού: «Είναι πολύ σημαντικό σε μια ελληνική ομάδα να αγωνίζονται Έλληνες παίκτες και ειδικά στο πρωτάθλημα, όπου γνωρίζουν καλύτερα την πραγματικότητα από άλλα παιδιά που δεν έχουν εμπειρία από προηγούμενα χρόνια. Έχω την εντύπωση πως οι Έλληνες δίνουν τα πάντα για την ομάδα, γιατί ξέρουν πού βρίσκονται και πάντα θα δίνουν το 100%. Έρχονται και άλλα παιδιά από την ακαδημία που είναι σε θέση να βοηθήσουν στο μέλλον. Το μόνο σίγουρο είναι πως οι Έλληνες θα δίνουν τα πάντα για την ομάδα».

Για τη μετάβαση από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις στο πρωτάθλημα: «Έχουμε την εμπειρία πλέον να προσαρμοστούμε. Δεν πρέπει να πέσουμε σε τέτοια παγίδα. Ελπίζω το ματς με την Κράσνονταρ να ολοκληρώθηκε για όλους «χθες». Πρέπει να κοιτάξουμε μόνο τον αντίπαλο μας. Πάντα μια πρεμιέρα και ειδικά απέναντι στον Αστέρα είναι δύσκολη. Αν έχουμε το πρόσωπο των τελευταίων αγώνων και που έχουμε από το ξεκίνημα της προετοιμασίας, αλλά και στοιχεία από την περσινή σεζόν, είναι στο χέρι μας να προηγηθούμε γρήγορα και να τελειώσει εύκολα αυτό το ματς. Πρέπει να είμαστε προσηλωμένοι στο παιχνίδι για να μπορέσουμε να κοιτάξουμε τα επόμενα».

Για τα πολλά νέα πρόσωπα του Αστέρα: «Ή θα είναι παγίδα ή θα είναι καλό. Δεν γνωρίζουμε πολλά από την ομάδα της Τρίπολης. Παραδοσιακά έχει μια καλή ομάδα. Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να δώσουμε ρυθμό στο ματς και να προηγηθούμε όσο το δυνατόν ταχύτερα».

Για τους στόχους της νέας σεζόν: «Να έχουμε υγεία κυρίως και να κατακτήσουμε πρωτάθλημα και κύπελλο, αλλά και να μπούμε στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Σαν ομάδα και σαν παίκτες έχουμε να κερδίσουμε πράγματα από αυτό».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ