Ζαμάνης : «Μονόδρομος η λύση συμβολαίου με Μασούντ»

Ζαμάνης : «Μονόδρομος η λύση συμβολαίου με Μασούντ»

Ο ισχυρός άνδρας του Πανιωνίου, Νίκος Ζαμάνης τόνισε πως σύντομα θα ανακοινωθεί η λύση της συνεργασίας των κυανέρυθρων με τον Μασούντ

Ο Πανιώνιος είναι έτοιμος να λύσει τη συνεργασία του με τον Σοτζέι Μασούντ και το διαζύγιο των δύο πλευρών είναι θέμα λίγων ημερών. Αυτό άλλωστε επιβεβαίωσε με δηλώσεις του ο ισχυρός άνδρας των κυανέρυθρων, Νίκος Ζαμάνης.

«Εδώ που έφτασαν τα πράγματα είναι μονόδρομος η λύση της συνεργασίας με τον Μασούντ. Ο Πανιώνιος σέβεται τον ποδοσφαιριστή και τον μάνατζέρ του, με τον οποίο συνεργαζόμαστε και σε άλλες υποθέσεις. Με καλή διάθεση και σωστή διαχείριση της κατάστασης θεωρώ πως θα φτάσουμε στο φιλικό διαζύγιο» υποστήριξε αρχικά στην εφημερίδα Ώρα των Σπορ ο Ζαμάνης και στη συνέχεια πρόσθεσε:

«Πρέπει να καταλάβουμε όλοι μας πως οι άνθρωποι και κατ’ επέκταση οι ποδοσφαιριστές δεν είναι μηχανές και κάπως έτσι η συμπεριφορά τους παρουσιάζει κάποιες αλλαγές κατά διαστήματα. Ο Μασούντ υπήρξε ένας από τους αγαπημένους μου παίκτες στον Πανιώνιο. Μακάρι ένας τόσο ποιοτικός ποδοσφαιριστής να συνεχίσει στο ελληνικό πρωτάθλημα και να δείξει ένα διαφορετικό πρόσωπο».

Ο Μασούντ προπονείται εδώ και αρκετές μέρες στην πρώην του ομάδα, την Λας Πάλμας, καθώς διατηρεί πολύ καλές σχέσεις με τον πρόεδρο του ισπανικού συλλόγου. Ο Ιρανός μέσος είναι ως γνωστόν στο μεταγραφικό στόχαστρο της ΑΕΚ, η οποία έχει κάνει και πρόταση στον παίκτη, για συνεργασία 1,5 χρόνου. Με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι είναι θέμα χρόνου να υπάρξει οριστική συμφωνία. Εξάλλου, ο Μανόλο Χιμένεθ δεν έχει κρύψει στιγμή ότι ο Ιρανός επιτελικός μέσος είναι ο εκλεκτός του για τη θέση του αντικαταστάτη του Μάνταλου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ