Λάρισα : Τέλος και επίσημα ο Κούσας

Λάρισα : Τέλος και επίσημα ο Κούσας

Η Λάρισα ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας της με τον Γιώργο Κούσα, τον οποίο χαρακτήρισε τζέντλεμαν, λόγω της εξαιρετικής συμπεριφοράς του στην ομάδα.

Η αποχώρηση του Γιώργου Κούσα από την Λάρισα ήταν δεδομένη και πλέον είναι και επίσημη. Η θεσσαλική ομάδα ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας της με τον Έλληνα αμυντικό, ο οποίος βρισκόταν εκτός πλάνων (5 συμμετοχές τη φετινή σεζόν).

Στην ανακοίνωση της η Λάρισα χαρακτήρισε τζέντλεμαν τον 35χρονο αμυντικό, ο οποίος στους μόλις 6 μήνες που έμεινε στην ομάδα κατάφερε να κερδίσει τους πάντες με τον χαρακτήρα και τη στάση του. Οχι όμως και αγωνιστικά, έχοντας μόλις 5 συμμετοχές (3 στο κύπελλο, 2 στο πρωτάθλημα).

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Λάρισας:

«Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με τον Γιώργο Κούσα.

Ο Γιώργος Κούσας στο μικρό διάστημα που ήταν στην ΑΕΛ μας βοήθησε αφάνταστα στη δημιουργία κλίματος οικογενείας στα αποδυτήρια και στο αγωνιστικό κομμάτι όποτε του ζητήθηκε από την τεχνική ηγεσία της ομάδας μας.

Η ΠΑΕ ΑΕΛ στον τζέντλεμαν Γιώργο Κούσα εύχεται κάθε ευτυχία στην οικογένεια του και κάθε επιτυχία στην επαγγελματική του ζωή».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ