ΑΕΚ: Αγριο κράξιμο στον Καρντόσο

ΑΕΚ: Αγριο κράξιμο στον Καρντόσο

Οι οπαδοί της ΑΕΚ αποδοκίμασαν έντονα τον Πορτογάλο προπονητή πριν την έναρξη, αλλά και κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού με την Ξάνθη.

Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει την Ξάνθη στην πρεμιέρα του νέου πρωταθλήματος, με την εικόνα της Ενωσης να είναι για μια ακόμα φορά αποκαρδιωτική. Οι Κιτρινόμαυροι οπαδοί βλέποντας την ομάδα τους να πραγματοποιεί κάκιστη εμφάνιση αποδοκίμασαν έντονα τον Καρντόσο.

Τα… παρατράγουδα μάλιστα άρχισαν πριν την έναρξη του αγώνα, όταν ακούστηκε από τα μεγάφωνα του γηπέδου το όνομα του Πορτογάλου τεχνικού. Οι οπαδοί της ΑΕΚ έκραξαν άγρια τον Ιβηρα τεχνικό, εκφράζοντας τη δυσαρέσκειά τους για την εικόνα της ομάδας.

Είναι δεδομένη η ρήξη ανάμεσα στις δύο πλευρές, με τη μία κακή εμφάνιση να διαδέχεται την άλλη. Η βαριά ήττα από την Τραμπζονσπόρ στο ΟΑΚΑ για το Europa League έφερε την επίσκεψη των οπαδών της ΑΕΚ στο ξενοδοχείο που είχε καταλύσει χθες η ομάδα.

Η Ενωση σε ένα ακόμα ματς, όμως, πραγματοποιεί πολύ κακή εμφάνιση, με τους οπαδούς να είναι έξαλλοι με τον Μιγκέλ Καρντόσο και τους ποδοσφαιριστές του. Οι αποδοκιμασίες μάλιστα συνεχίστηκαν και μετά το σφύριγμα του διαιτητή για το ημίχρονο. Την ώρα που οι δύο ομάδες πήγαιναν στα αποδυτήρια, οι Κιτρινόμαυροι οπαδοί αποδοκίμασαν έντονα τους ποδοσφαιριστές και τον τεχνικό της ΑΕΚ.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ