Οργή των οπαδών της ΑΕΚ για τα χάλια της Ένωσης

Οργή των οπαδών της ΑΕΚ για τα χάλια της Ένωσης

Εκρηκτικό το κλίμα με τον κόσμο της ΑΕΚ να ξεσπάει μετά τη νέα απογοητευτική εμφάνιση. Τρελή γιούχα κατά Καρντόσο και παικτών μετά την ήττα από την Ξάνθη στο ΟΑΚΑ. Λογομαχία Μπάρκα με οπαδούς, ξέσπασε σε κλάματα ο Μάνταλος

Η ΑΕΚ ηττήθηκε στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος από την Ξάνθη με 2-1 στο ΟΑΚΑ και το κλίμα στην Ένωση είναι «εκρηκτικό».

Η εμφάνιση των κιτρινόμαυρων και φυσικά το αποτέλεσμα προκάλεσαν τις έντονες αντιδράσεις των οπαδών της Ένωσης, με την κατάσταση να θυμίζει «ηφαίστειο» μετά την έκρηξη.

Οι οπαδοί των κιτρινόμαυρων ξέσπασαν σε αποδοκιμασίες από το πρώτο ημίχρονο, βλέποντας την ομάδα τους να μην μπορεί να παίξει καλό ποδόσφαιρο, λίγες μέρες μετά την αποογητευτική εμφάνιση και ήττα από την Τράμπζονσπορ στα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ.

Αυτός που τα «άκουσε» περισσότερο ήταν ο προπονητής της Ένωσης, Μιγκέλ Καρντόσο, με τον Πορτογάλο να βρίσκεται σε πολύ δύσκολη θέση, ακούγοντας τους οπαδούς της ομάδας του να τον αποδοκιμάζουν και μάλιστα με πολύ έντονο τρόπο.

Τα πράγματα έγιναν πιο δύσκολα για τον προπονητή και τους παίκτες της ΑΕΚ στο δεύτερο μέρος και ειδικά όταν η Ξάνθη άνοιξε το σκορ.

Οι αποδοκιμασίες ήταν πολύ έντονες με τους οπαδούς να τα βάζουν με Καρντόσο αλλά και παίκτες. Εκεί όμως που έγινε ο χαμός ήταν μόλος η Ξάνθη πέτυχε το δεύτερο γκολ κόντρα στην Ένωση, με τους οπαδούς των κιτρινόμαυρων να «βράζουν».

Το κλίμα ήταν εκρηκτικό και δεν είναι τυχαίο πως ακόμα και όταν ο Ολιβέιρα μείωσε για την ΑΕΚ στις καθυστερήσεις, οι οπαδοί των κιτρινόμαυρων ξέσπασαν σε νέες αποδοκιμασίες.

Με το τέλος του αγώνα υπήρξαν ξανά έντονες αποδοκιμασίες, ενώ κατά την αποχώρηση τους οι παίκτες της ΑΕΚ τα «άκουσαν» από τους οπαδούς των κιτρινόμαυρων. Υπήρξε μάλιστα έντονη λογομαχία του Μπάρκα με οπαδούς των κιτρινόμαυρων, κατά την αποχώρηση του τερματοφύλακα της Ένωσης από τον αγωνιστικό χώρο για τα αποδυτήρια.

Θα πρέπει επίσης να σημειωθεί ότι ο αρχηγός της ΑΕΚ, Πέτρος Μάνταλος ξέσπασε σε κλάματα αποχωρώντας από τον αγωνιστικό χώρο, δείγμα και αυτό της πίεσης που υπάρχει στην Ένωση και του «εκρηκτικού» κλίματος.

Πλέον όλοι περιμένουν τις εξελίξεις με τον Μιγκέλ Καρντόσο και το θέμα που κυριαρχεί είναι αν ο Πορτογάλος θα παραμείνει στον πάγκο της Ένωσης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ