ΑΕΚ – Καρντόσο: Η «μάχη» της αποζημίωσης

ΑΕΚ – Καρντόσο: Η «μάχη» της αποζημίωσης

Ο Πορτογάλος τεχνικός δεν θα συνεχίσει στον πάγκο της «Ένωσης», με τον μάνατζέρ του να βρίσκεται ήδη στην Ελλάδα προκειμένου να διευθετηθούν οι όροι του διαζυγίου.

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην ΑΕΚ, με τον Μιγκέλ Καρντόσο να θεωρείται «τελειωμένος» από τον πάγκο της ομάδας έπειτα από την απρόσμενη ήττα στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

Το κλίμα για τον Πορτογάλο τεχνικό άρχισε να γίνεται ιδιαίτερα βαρύ μετά την ήττα από την Τράμπζονσπορ στο ΟΑΚΑ και το νέο αρνητικό αποτέλεσμα κόντρα στην Ξάνθη ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι.

Πλέον, στο σύλλογο έχουν πάρει την οριστική τους απόφαση, με τον μάνατζερ του 47χρονου να βρίσκεται ήδη στην Ελλάδα προκειμένου να βρεθεί άμεσα η χρυσή τομή για τη λύση της συνεργασίας τους.

Πάντως, το γεγονός πως δεν υπάρχει ρήτρα αποδέσμευσης αλλά ούτε και συμφωνηθέν ποσό αποζημίωσης προς τον Πορτογάλο περιπλέκει την κατάσταση για τους «κιτρινόμαυρους».

Και αυτό γιατί με βάση τα υπάρχοντα στοιχεία, ο Καρντόσο μπορεί να διεκδικήσει το 100% των όσων ορίζει το συμβόλαιό του, πράγμα που δεν θα ήταν το ιδανικό για τους ανθρώπους της ομάδας.

Από την πλευρά της, η «Ένωση» δεν επιθυμεί να… ξοδευτεί σε αποζημιώσεις και ήδη έχει προβεί σε κινήσεις προς αυτή την κατεύθυνση.

Ειδικότερα, όπως αναφέρουν οι τελευταίες πληροφορίες, στην συνάντηση ανάμεσα στις δυο πλευρές η ΑΕΚ πρόκειται να τονίσει τέσσερις λόγους, βάσει των οποίων μπορεί να γίνει καταγγελία της σύμβασης.

Σε κάθε περίπτωση, το διαζύγιο μοιάζει αναπόφευκτο, με τον Καρντόσο να ετοιμάζεται να προσθέσει στο… βιογραφικό του την τρίτη του απόλυση μέσα σε διάστημα μόλις εννέα μηνών.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ