Σενάρια για Τρεμπέλ και Ολυμπιακό (vid)

Σενάρια για Τρεμπέλ και Ολυμπιακό (vid)

Βελγικά δημοσιεύματα κάνουν λόγο για έντονο ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον μέσο της Άντερλεχτ, Αντριάν Τρεμπέλ.

O Ολυμπιακός έχει το μυαλό του μόνο στη ρεβάνς με την Κράσνονταρ με μοναδικό στόχο να υπερασπιστεί το 4-0 του πρώτου αγώνα και να βρεθεί στους ομίλους του Champions League.

Οι ερυθρόλευκοι ωστόσο εμπλέκονται σε αρκετά μεταγραφικά σενάρια τις τελευταίες μέρες και ειδικότερα όσο πλησιάζει η 31 Αυγούστου που είναι και η τελευταία μέρα των μεταγραφών.

Σύμφωνα με βελγικά μέσα λοιπόν, ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται για την περίπτωση του μέσου της Άντερλεχτ, Αντριάν Τρεμπέλ, ο οποίος δεν υπολογίζεται από τους Βέλγους.

Ο Γάλλος μέσος είναι υπό παραχώρηση από την Άντερλεχτ και βρίσκεται στο στόχαστρο της Αλ Αχλί και της Αλ Σαμπάμπ, ωστόσο σενάρια από τη χώρα της Κεντρικής Ευρώπης κάνουν λόγο για ενδιαφέρον των ερυθρόλευκων.

Όπως αναφέρουν μάλιστα είναι πιθανό και το ενδεχόμενο να μετακομίσει στον Ολυμπιακό με τη μορφή δανεισμού. Αξίζει να σημειωθεί πως ο Τρεμπέλ είχε 29 συμμετοχές, 3 γκολ και 4 ασίστ την περασμένη σεζόν με την Άντερλεχτ, που τον είχε αγοράσει το 2017 με 3 εκατ. ευρώ από τη Σταντάρ Λιέγης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ