Εποχή Ίβιτς στην ΑΕΚ!

Εποχή Ίβιτς στην ΑΕΚ!

Ο Ίλια Ίβιτς είναι κι επίσημα ο νέος τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ, αντικαθιστώντας τον Νίκο Λυμπερόπουλο.

O Ίλια Ίβιτς θα είναι ο νέος τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ, με την Ένωση να ανακοινώνει και επίσημα την επιστροφή του Σέρβου στην ομάδα!

Ο Ίβιτς συναντήθηκε χθες και σήμερα με τον Δημήτρη Μελισσανίδη, με τις δύο πλευρές να δίνουν πριν από λίγο τα χέρια και να ξεκινούν επισήμως τη συνεργασία τους! Μια συνεργασία που θα έχει ορίζοντα… τετραετίας!

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Ίλια Ίβιτς, ο οποίος αναλαμβάνει τη θέση του τεχνικού διευθυντή της ομάδας, με συμφωνία χρονικής διάρκειας δύο συν δύο ετών. Τον Ίλια Ίβιτς θα παρουσιάσει το απόγευμα στους ποδοσφαιριστές της ομάδας ο Δημήτρης Μελισσανίδης».

O Ίβιτς σηκώνει άμεσα μανίκια, έχοντας ως πρώτη του αποστολή τη συμφωνία με τον Γκουστάβο Πογέτ. Ένα πρόσωπο που γνωρίζει καλά, με την παρουσία του Σέρβου στην ΑΕΚ να είναι κομβική προκειμένου να πειστεί ο Ουρουγουανός προπονητής να επιστρέψει στον Δικέφαλο.

Οι εξελίξεις στο παραπάνω ζήτημα αναμένονται άμεσες, καθώς οι πληροφορίες θέλουν τον Ίβιτς να ξεκινά επαφές με τον Πογέτ σήμερα, με στόχο το συντομότερο να επέλθει συμφωνία με τον Ουρουγουανό τεχνικό προκειμένου να αναλάβει τις τύχες της ΑΕΚ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ