Επίσημα τέλος από τον Αρη ο Τζανακάκης

Επίσημα τέλος από τον Αρη ο Τζανακάκης

Η ΠΑΕ Αρης ανακοίνωσε την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με τον Τζανακάκη, που ήδη μιλάει με ομάδες σε Ελλάδα και Κύπρο.

Παρελθόν αποτελεί για τον Αρη ο Μανώλης Τζανακάκης. Μετά από τρία χρόνια παρουσίας στους Κίτρινους, ο Ελληνας δεξιός μπακ έλυσε επίσημα τη συνεργασία του με την ομάδα του Σάββα Παντελίδη, παρότι το συμβόλαιό του είχε διάρκεια έως το καλοκαίρι του 2020.

Η επίσημη ανακοίνωση του Αρη αναφέρει χαρακτηριστικά για τον Τζανακάκη: «Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει τη λύση –κοινή συναινέσει- της συνεργασίας της με τον Μανώλη Τζανακάκη. Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ευχαριστεί τον Μανώλη Τζανακάκη για την προσφορά του στην ομάδα μας τα προηγούμενα τρία χρόνια και του εύχεται καλή επιτυχία στον επόμενο σταθμό της καριέρας του».

Αξίζει να αναφέρουμε ότι ο Τζανακάκης διετέλεσε και αρχηγός του Αρη, ενώ με τη φανέλα των Κίτρινων είχε συνολικά 72 συμμετοχές, 2 γκολ και 7 ασίστ. Ηδη τα σενάρια για το μέλλον του δίνουν και παίρνουν, με αρκετές ομάδες να δείχνουν ενδιαφέρον για την απόκτησή του, τόσο από την Ελλάδα όσο και από την Κύπρο, όπου αγωνίστηκε και στο παρελθόν, με τη φανέλα της Ανόρθωσης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ