Παίκτης των ακαδημιών του ΠΑΟΚ στο στόχαστρο κορυφαίων ευρωπαϊκών ομάδων (vid)

Παίκτης των ακαδημιών του ΠΑΟΚ στο στόχαστρο κορυφαίων ευρωπαϊκών ομάδων (vid)

Ο Αλπασλάν Ταχσίν που αγωνίζεται στις συνεργαζόμενες με τον ΠΑΟΚ ακαδημίες στην Κομοτηνή, έχει τραβήξει πάνω του τα βλέμματα των κορυφαίων ευρωπαϊκών ομάδων.

Σύμφωνα με το «fanatik» ο Αλπασλάν Ταχσίν που αγωνίζεται στις συνεργαζόμενες με τον ΠΑΟΚ ακαδημίες στην Κομοτηνή, έχει τραβήξει πάνω του τα βλέμματα των κορυφαίων ευρωπαϊκών ομάδων.

Όπως αναφέρει σε σημερινό δημοσίευμα της εν λόγω ιστοσελίδα, ο μικρός άσος έχει μπει στο στόχαστρο πολλών ευρωπαϊκών συλλόγων ανάμεσα στους οποίους βρίσκονται οι Γιουβέντους, Μίλαν, Νάπολι Ρόμα, Ρεάλ, Ατλέτικο Μαδρίτης και Σεβίλλη.

Μάλιστα, η τελευταία είναι και το φαβορί αυτή τη στιγμή για να τον αποκτήσει και αυτό οφείλεται στον τεχνικό διευθυντή της ομάδας, Μόντσι, ο οποίος ετοιμάζεται να προτείνει επαγγελματικό συμβόλαιο στον Ταχσίν.

Επιπλέον, σύμφωνα με το «worldfootballscouting», ο 15χρονος Θρακιώτης βρίσκεται στα 8 σπουδαιότερα ταλέντα της Ευρώπης ανάμεσα σε παίκτες της Μίλαν, της Ντορτμουντ, του Άγιαξ και της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, επίτευγμα αν μη τι άλλο αξιοπρόσεκτο, αν αναλογιστεί κανείς το επίπεδο των ακαδημιών των παραπάνω ομάδων.

Δείτε τον μικρό εν δράσει:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ